3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby potvrdil roli favorita Panenský Týnec


Branky


0

V místním derby přivítal Panenský Týnec nedalekého souseda z Hříškova. Utkání sledovalo více jak 200 diváků, což je na tuto soutěž až neskutečné číslo a muselo se líbit spíše domácím divákům. Nejen po vyloučení svého hráče neměli Hříškovští šanci na pořádný výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo velký náboj, protože se jednalo o derby a přišlo se na něj podívat něco kolem 200 diváků. V prvním poločase domácí hříškovské nepřehráli. Hra probíhala povětšinou ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. Domácí se dostali do vedení po dlouhém autu, kdy se míč štastně odrazil na vápno a domácí hráč ho uklidil do šibenice. Ve 43. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Petr Hnilica a šance hostí na dobrý výsledek vzaly za své.  Ve druhém poločase byla opět hra vyrovnaná a hosté byli i v 10 hráčích důstojným soupeřem. A domácí opět dali štastný gól na 2:0, když se po dlouhém autu odrazil míč od jednoho z obránců přímo do sítě. Pak měli domácí ještě jednu šanci, ale tu zneškodnil brankář Pavel Bichrt. V 67. minutě vystřelil týnecký hráč z hranice velkého vápna a po chybě hříškovského brankáře skóroval. Poté se už v zápase nic mimořádného nestalo a domácí svůj náskok v pohodě udrželi.

 



Ohlasy k zápasu



SK Hříškov
Miroslav Kašpar (sekretář SK Hříškov): Utkání ovlivnil do značné míry výkon rozhodčího. Vyloučení našeho Hnilici bylo správné, ale před tím měl sudí vyloučit také dva hráče domácích. Tímto způsobem bych chtěl poděkovat mužstvu za bojovný výkon.



Sestavy



SK Hříškov
P. Bichrt [-] - M. Knobloch [-] (55. J. Čenohorský [-] ) , M. Kůrka [-] , M. Srbecký [-] - T. Kabourek [-] , J. Pastyřík [-] , D. Kabourek [-] , Z. Pokorný [-] , V. Pořt [-] - P. Hnilica [-] , M. Kašpar [-] (68. D. Kašpar [-] )

ŽK: 32. P. Hnilica . ČK: 43. P. Hnilica .
Místo: Pan. Týnec. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.