Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeměchy dostaly na vlastním hřišti výprask


0

Postavení v tabulce dávalo tušit, jak asi dopadne tento zápas. Hráči Zeměch se prakticky na nic nezmohli a lubeneckým to nebývale střílelo, takže vypráskali domácí Zeměchy ostudným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahřívací první poločas

Hosté začali na hřišti v Zěměchách z ostra. Už v 1. minutě unikl Horský levé straně do pokutového území, ideálně přihrál před brankáře, ale jeho spoluhráči míč minuli. Také pokus Patrika Ledviny prolétl nad brankou. Šance Karla Zukala a opět Patrika Ledviny v síti domácích neskončily. Ve 13. minutě již však byla akce gólová. Z levé strany nacentroval balón Lukáš Horský Jaroslavu Kuchárovi  a ten k zadní tyči zakončil. O minutu později běžel sám na brankáře Patrik Ledvina, ale v poslední chvíli mu balon sjel z kopačky a brankář jeho střelu vyrazil. Ve 30. minutě přišla dvojnásobná šance Lukáše Horského a Patrika Ledviny. Prvně jmenovanému brankář střelu vyrazil a následná Ledvinova střela těsně minula branku. 37. minuta znamenala druhou branku lučeneckých. Karel Zukal perfektně nahrál Lukáši Horskému, ten jen nastavil nohu  a bylo to 0:2. Hosté měli do konce poločasu ještě několik dobrých příležitostí, ale Polena a Horský se neprosadili. Díky dobré obranné činnosti lučeneckých se domácí prakticky nedostali ani před brankáře Miroslava Smolinského

Zeměchy se nestačily divit

Ve druhém poločase začali lubenečtí kanonádu v 51. minutě. Po parádní fotbalové akci od vlastní brány po ose Zdeněk Vukliševič - Patrik Ledvina - Lukáš Kožíšek posledně jmenovaný vsítil na 0:3. O tři minuty později umísťuje odražený míč do sítě opět Lukáš Kožíšek. Super rychlý hattrick dokončuje v 57. minutě Lukáš Kožíšek z pokutového kopu po faulu na Patrika Ledvinu.  V 60. minutě to už bylo 0:6, po nezištné přihrávce Karla Zukala skóroval Patrik Ledvina. K dalšímu gólu to opět nebylo víc jak tři minuty, Patrik Ledvina unikl obraně Zeměch a sám před brankářem nezaváhal. V 78. minutě opět pronikl přes unavenou  obranu  Patrik Ledvina, nahrál Josefu Kohoutovi a ten se nemohl netrefit. V 83. minutě na hranici ofsajdového postavení přebral míč Lukáš Kožíšek, udělal kličku i brankáři a zakončil jak jinak než gólově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zeměchy
Ladislav Vopat (trenér TJ Spartak Lubenec): Utkání v Zeměchách bývají pro nás vždy nepříjemná, navíc pro zdravotní potíže nemohl nastoupit brankář Jan Gucký. Těsně před odjezdem tak musel být povolán bývalý gólman Miroslav Smolinský. I když nás bodový rozdíl určoval jako jednoznačného favorita, takovou jasnou převahu jsem neočekával. Prakticky celý zápas jsme domácí přehrávali, zvláště v prvním poločase však ještě chyběl klid při zakončování brankových příležitostí. V utkání jsme si vyzkoušeli systém 3:4:3 a neměli jsme s ním větší problémy. S nasazením jsem nadmíru spokojen, hráče soupeře jsme nepodcenili a celý tým se snažil až do konce.




Sestavy



TJ Spartak Lubenec
M. Smolinský [-] , S. Vopat [-] , Z. Vukliševič [-] , L. Bezemek [-] - L. Kožíšek [-] , D. Polena [-] , J. Kuchár [-] , M. Zásměta [-] (57. M. Lorenc [-] ) - P. Ledvina [-] , L. Horský [-] , K. Zukal [-] (57. J. Kohout [-] )

Místo: Zeměchy. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.