0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé vítězství Cítolib v Pátku


Branky


0

Vyrovnané utkání se hrálo na hřišti Pátku. Cítolibští však využili jednu ze šancí v prvním poločase a překvapivě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cítolibští měli od začátku utkání převahu. I přes nerovný povrch hřiště se jim dařila kombinace a dostávali se do šancí. Bohužel je brzdilo jejich proměňování. V první půli se do  větších příležitostí  dostali  Jan Škoda, Tomáš Sábl, Václav Jánský, Jan Kolařík Kolařík i Daniel Vrána, který jednu ze svých šancí dokázal proměnit na gól.  Domácí v první půli těžili hlavně z rychlých protiútoků,  které byly velmi nebezpečné. V brance cítolibských stál opět vynikající Milan Rokos, který pochytal všechny šance hráčů Pátku.
Do druhé půle hosté vystřídali za Martina Šulce  Dominika Kabeleho. Ten se postavil na  střed zálohy a snažil se míč podržet a rozehrávat ho cítolibským útočníkům. Ve druhém poločase již branka nepadla a tak se mohli z vítězství radovat hráči cítolibského béčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pátek
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): V tomto utkání jsme byli od začátku fotbalovější, dařily se nám kombinace a dostávali jsme se do mnoha šancí. Bohužel s jejich proměnování to bylo už horší. Domácí těžili především z rychlých brejků, naštěstí v naší brance stál opět spolehlivý Rokos. I když i oni měli momenty, kdy se snažili zakombinovat po zemi. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale domácí hrozili především po dlouhých balonech, které však jistil Rokos. My jsme mohli přidat pojistku a dohrát to v klidu, ale naštěstí se nám podařilo jednobrankové vítězství uhájit.




Sestavy



SK Cítoliby B
M. Rokos [-] - P. Zandal [-] , J. Hronek [-] , P. Štajnc [-] , L. Pokorný [-] , V. Jánský [-] - D. Vrána [-] , M. Šulc [-] , J. Kolařík [-] - T. Sábl [-] , J. Škoda [-]

Místo: Pátek. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.