Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství postoloprtského béčka


Branky


0

Domácímu Béčku Postoloprt se podařilo vhodně doplnit mužstvo hráči Áčka, kteří pomohli svým výkonem k vítězství nad hosty z Libčevse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Áčka přinesli do týmu klid

Začátek zápasu začal pro domácí hráče dle předpokladu. Tým doplnili dorostenci Pavel Verner, Petr Sachinidis a Denis Kaleja, kteří ten den už měli jeden zápas v nohou a  posily z áčka,  zejména díky hráčůn z prvního týmu postoloprtští předváděli pěknou kombinační hru. Už v 9. minutě šli po samostatném průniku Zdeňka Kouby do vedení. Ve 35. minutě domácí stoper neobsadil hráče Vladimíra Záleského, a ten po samostatném úniku vstřelil vyrovnávací branku. Do poločasu ještě domácí stačili zvýšit na 2:1. Po přihrávce Milana Bartoně umístěnou střelou k tyči skóroval Eduard Bránický.

Domácím pomohlo střídání

Ještě na začátku druhého poločasu měli domácí převahu a dařila se jim opět kombinační hra. Ale postupem času se u nich objevila řada nepřesností. Zbytečně drželi míče, útočníci se stahovali  až do zálohy bez možnosti pronikat dopředu. Nástupem Denise Kaleji se hra oživila. V 80. minutě zahrával tento hráč přímý kop na branku hostí, gólman Petr Kotěšovský míč neudržel a dobíhající Eduard Bránický se nemýlil a zvýšil vedení na 3:1. To postoloprtské nabudilo a zatlačili hosty k jejich brance. Tímto tlakem si vynutili sérii rohových kopů. Po jednom z nich, zahrával ho Denis Kaleja, křižně hlavičkoval Milan Bartoň k zadní tyči a uzavřel tak brankový účet na 4:1 pro domácí béčko.

 



Ohlasy k zápasu


FK Postoloprty B
Jaroslav Malecký (hrající trenér FK Postoloprty B): Díky posile hráčů z A-týmu se naše hra oproti minulému zápasu zlepšila. Dokázali jsme kombinovat. A i když se nám po celý zápas nedařilo, vstřelili jsme 4 branky. Chtěl bych poděkovat dorostencům, kteří dnes za nás nastoupili. Patří jim dík za nasazení a předvedený výkon.




Sestavy


FK Postoloprty B
M. Malecký [-] - M. Ďuračka [-] (60. D. Kaleja [-] ) , D. Andreas [-] , J. Zimák [-] (90. P. Sachinidis [-] ) , J. Malecký [-] , P. Šubert [-] - Z. Kouba [-] , M. Barton [-] , M. Černohorský [-] - E. Bránický [-] , M. Šubert [-] (69. P. Verner [-] )

AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] - F. Zeman [-] , P. Golis [-] , Z. Leinveber [-] (76. J. Černý [-] ) - M. Polák [-] , I. Svoboda [-] , D. Štembera [-] , M. Matouš [-] , T. Svoboda [-] (80. D. Scholz [-] ) - V. Záleský [-] (74. J. Haraus [-] ) , P. Matouš [-]

ŽK: 32. P. Šubert , 40. M. Malecký , 90. P. Sachinidis - 38. P. Golis , 68. M. Polák , 70. M. Polák , 80. M. Matouš . ČK: 70. M. Polák .
Místo: Postoloprty. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.