1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vyrovnaných soupeřů neměl vítěze


Branky


0

V Lubenci se potkaly dva vyrovnané celky z popředí tabulky. Domácí šli brzy do vedení, ale už v 17. minutě hosté vyrovnali z pokutového kopu. Lubeneckým nepomohlo k vítězství ani 12 rohových kopů, a tak se soupeři rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstané se odehrálo v 1. půli

Začátek utkání vyšel lépe domácím. Už ve 3. minutě našel přesný centr Daniela Poleny v pokutovém území Lukáše Horského, jehož umístěnou střelu brankář hostí vyrazil na roh. Následně se z něj hlavičkou Karel Zukal nemýlil a zavěsil míč do soupeřovy brány. Za dalších 5 minut úřadoval hlavou opět Karel Zukal. Tentokrát to bylo jen břevno. V 17. minutě přišla v domácí obraně chyba v podobě faulu v pokutovém území a hosté z nařízeného pokutového kopu srovnali stav zápasu na 1:1. Domácí pak měli ještě několik šancí, ale Lukáš Kožíšek a ani Zdeněk Vukliševič se z gólu neradovali. V 1. poločase byla hra vyrovnaná a obě mužstva hrála  kvalitní fotbal.

Domácí nakonec zvítězili, ale jen na rohy

Na začátku 2. poločasu „pobavil“ spoluhráče i diváky v ochozech brankář Jan Gucký. Lehký míč pouštěl za sebe, ten se za jeho zády stočil a směřoval do prázdné brány, ale naštěstí se balón odrazil od brankové tyče.  Hra se přelévala z jedné poloviny hřiště na  druhou. Každý ze soupeřů chtěl vstřelit další branku, která by asi s největší pravděpodobností rozhodla vyrovnanou bitvu. Domácí postupně zvýšili tlak a získali mírnou převahu. Asi největší šanci domácích ve 2. poločase měl Lukáš Kožíšek, který v dobré pozici převzal za obránci míč a sám běžel na bránu. Bohužel netrefil přesně balón a brankář hostí na poslední chvíli jeho pokus vyrazil. Domácí nedokázali využít převahu ani v závěrečných minutách zápasu, a tak bitva soupeřů z popředí tabulky skončila remízou. Lubenečtí však vyhráli – na rohové kopy 12:1!   



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Lubenec
Ladislav Vopat (trenér TJ Spartak Lubenec): Domnívám se, že diváci viděli zajímavé a kvalitní utkání vyrovnaných soupeřů. Obě družstva hrála útočný fotbal, kterému chybělo pouze více gólů. Ve druhé části utkání jsme si vypracovali dostatek příležitostí a dostali soupeře pod tlak. Tradiční nedostatek klidu a přesnost při zakončení nás připravil o další výhru. Vítězství na rohové kopy se bohužel nepočítá.




Sestavy


TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - S. Vopat [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Kuchár [-] , L. Bezemek [-] - M. Zásměta [-] , P. Ledvina [-] , D. Polena [-] , L. Kožíšek [-] - L. Horský [-] , K. Zukal [-]


ŽK: 53. Z. Vukliševič .
Místo: Lubenec. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.