2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Panenský Týnec se nenechal ve Vroutku porazit


Branky


0

Vedoucí tým III. třídy Vroutek přívítal hosty z  Panenského Týnce a myslel si na vítězství. Soupeř ale potvrdil, že patří do horní poloviny tabulky, podal velmi kvalitní výkon a nakonec museli být vroutečtí spokojeni s remízou.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokrát domácí nezaspali začátek utkání a první branku vstřelili už v 8. minutě hlavou záložníka Michaela Baláka. Soupeř dokázal rychle odpovědět a v 16. minutě srovnal na 1:1 Jan Mazan. Vyložené šance moc vidět nebyly a další průběh zápasu byl vyrovnaný. Druhou branku vrouteckých vstřelil v 66. minutě střelou po odraženém míči střídající David Vácha.  Na konečnou remízu srovnali hosté v 77. minutě, kdy se po zahrání dlouhého autu dostal k míči Jiří Forgáč a zavěsil.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Hess (kapitán FK Vroutek): Musím konstatovat, že nás nečekal lehký soupeř, což se nakonec potvrdilo. Důležité bylo vyvarovat se chyb z minulých zápasů a hlavně neinkasovat branku v začátku utkání. Konečný výsledek je sice pro nás ztráta, ale vzhledem k průběhu utkání a hlavně k výkonu soupeře, jsme s bodem spokojeni.




Sestavy


FK Vroutek
P. Bezděk [-] - M. Šiška [-] (60. D. Vácha [-] ) , M. Salač [-] , J. Zajko [-] - M. Hlaváč [-] (45. J. Jindra [-] ) , L. Klíč [-] , M. Balák [-] , L. Koliha [-] , M. Junk [-] - J. Kukla [-] , J. Hess [-]

TJ Sokol P. Týnec
V. Lukšík [-] - V. Henzl [-] , J. Krahulík [-] , Z. Gajdušek [-] (68. J. Bauer [-] ) , T. Houda [-] - J. Forgač [-] , P. Mazan [-] (64. V. Hokuf [-] ) , J. Mazan [-] (74. J. Novák [-] ) , J. Homolka [-] - V. Ohem [-] , P. Pecinka [-]

ŽK: 45. J. Krahulík , 62. V. Lukšík .
Místo: Vroutek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.