2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubany opět nešťastně prohrály


Branky


0

Hráči TJ Sokola Pátek přivítali na svém hřišti poslední tým tabulky. Po vyloučení svého hráče v 1. poločase cítili dubansští šanci na vítězství, ale vyloučení Libora Stibůrka vedlo k vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marná snaha Duban vstřelit gól

Začátek utkání byl ve znamení šancí domácích a hned v 5. minutě minul domácí hráč prázdnou branku. Další dvě velké šance zlikvidoval brankář hostí Jaroslav Turek. V průběhu 1. poločasu  se hra vyrovnala, za zmínku stojí pouze 2 střely nad bránu hostujícího Petra Zuny.  Ve 28. minutě po rohovém kopu Petr Zuna neuhlídal domácího hráče a po hlavičce hosté dostali první branku. Před koncem poločasu byl vyloučen domácí borec a dubanští si vypracovali slibnou šanci, ale Kamil Vajc ji úspěšně nezakončil. V závěru se ještě po rohovém kopu snažil hlavičkovat Tomáš Čermák, ale střela minula bránu.

Šanci hostí na výhru zhatila červená karta

Druhý poločas se povětšinou odehrával na polovině oslabených domácích, ale do šancí se dubanští nedostávali a chybělo jim zakončení. K vyrovnání stavu utkání vedl v pokutovém území faul na Libora Stibůrka a z penalty Vladimír Henych vyrovnal. Další průběh zápasu naznačoval, že se hostům podaří dát i druhou branku, ale rozhodčí byl proti. V 65. minutě vyloučil útočníka hostí Libora Stibůrka a tím srovnal počet hráčů na hřišti. Domácí se vzchopili, ale v útoku nebezpeční nebyli, stejně jako hosté. O vítězství domácího mužstva nakonec rozhodla chyba v rozehrávce hostí, kdy v 75. minutě dubanský brankář  Jaroslav Turek sice samostatný nájezd vyrazil, ale domácí hráč u zadní tyče dotlačil míč do sítě.

 



Ohlasy k zápasu



TJ FC Dubany
Petr Zuna - Vedoucí mužstva TJ FC Dubany: Stále nám chybí důraz v koncovce. Od zadu hrajeme dobře, ale jen po velké vápno, kde nám chybí dravost, důraz a přesnost. Dle mého názoru, pokud by nedošlo k vyloučení i na naší straně, tak bychom se dočkali prvního jarního vítězství a oslabeného soupeře bychom dokázali porazit.



Sestavy



TJ FC Dubany
J. Turek [-] , V. Henych [-] , T. Čermák [-] - D. Nykiel [-] - T. Grund [-] , J. Leník [-] , M. Folauf [-] , P. Zuna [-] , A. Stibůrek [-] - L. Stibůrek [-] , K. Vajc [-]

ŽK: 60. M. Folauf , 89. P. Zuna . ČK: 65. L. Stibůrek .
Místo: Pátek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.