Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčeves si "vyšlápla" na Staňkovice


0

Na hřiště Libčevse přijely třetí Staňkovice. Čekalo se přinejmenším vyrovnané utkání, ale domácím vyšly začátky obou poločasů, na které staňkovičtí nenašli protizbraň a odjeli s pětigólovým přídělem domů.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vysokém tempu domácího týmu, který se nezalekl lépe postaveného týmu v tabulce. Během odehraných šesti minut si domácí vytvořili hned  několik příležitostí ke vstřelení branky. Po drtivém tlaku přišly také góly v 7. a v 10. minutě, kdy obě branky vstřelil Daniel Šembera. Byla to odměna za dobrý nástup do utkání. Hosté do poločasu hru vyrovnali a měli také pár příležitostí, ale gólově se neprosadili. Domácí tým nepolevil ani ve druhém poločase a už ve 46. a 51. minutě definitivně pohřbil jakékoliv naděje na bodový zisk hostů dvěma góly útočník Jiří Oppenauer. V 65. minutě zakončil skvělý výkon domácích krásnou hlavičkou Jiří Bečvář. Od posledního gólu domácí značně prostřídali sestavu a utkání se dohrávalo v poklidu. Hosté mohli ještě v závěru vstřelit po přímém kopu střelou pod břevno gól, ale domácí brankář Petr Kotěšovský míč vyrazil.



Ohlasy k zápasu


AC Libčeves
Josef Bečvář - předseda AC Libčeves: Byl to jednoznačný zápas našeho týmu, který šel do útkání od první minuty a zaskočil soupeře vždy v začátcích poločasů rychlými góly. Rozhodla naše střelecká produktivita a větší chuť po vítězství. Myslím si, že nás hosté hluboce podcenili.




Sestavy


AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] - M. Matouš [-] , F. Zeman [-] , T. Svoboda [-] , P. Golis [-] - P. Matouš [-] (75. J. Haraus [-] ) , I. Svoboda [-] (46. V. Záleský [-] ) , D. Štembera [-] (85. D. Scholz [-] ) , M. Polák [-] - J. Oppenauer [-] (70. D. Bečvář [-] ) , J. Bečvář [-] (79. J. Černý [-] )


ŽK: 39. P. Golis .
Místo: Libčeves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.