1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva na "ročovském poli"


Branky


0

Na hřišti v Ročově se utkaly dva celky z dolní poloviny tabulky. Byla to vyrovnaná bitva od začátku až do konce, která však neznala vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyzněl lépe pro hosty, když se již v 8. minutě ujali vedení po hezké akci, kterou zakončil střelou nártem Jiří Haraus. Ročovu se podařilo brzy vyrovnat po krásné střele, ale to bylo ze strany domácích vše, co do konce první půle ukázali. Hráči z Libčevse měli ještě do poločasu dvě tutové šance, jenže domácí gólman předvedl dva skvělé zákroky a míč za sebe již nepustil. Ve druhém poločase to byla bitva o každý míč s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Vyložené gólové šance tak přicházely jen výjimečně. Ve snaze zvrátit vítězství na svou stranu podlehli hráči obou mužstev zbytečné nervozitě, která vyústila v udělení několika žlutých karet. Při rohovém kopu domácích v 75. minutě dokonce ukázal rozhodčí oběma  táborům  červenou kartou. Rozdílová branka již nepadla a soupeři se museli spokojit s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu



AC Libčeves
Josef Bečvář - předseda klubu AC Libčeves: Zápas bych zhodnotil spíše jako bitvu o každý míč, z níž vyplývalo plno nepřesností na obou stranách. Utkání přineslo jen pár hezkých fotbalových momentů. Rovněž rozhodčí Janouš podal dobrý výkon a z mého pohledu zápas zvládl.



Sestavy



AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] - M. Matouš [-] , F. Zeman [-] , M. Polák [-] , P. Golis [-] - J. Haraus [-] , P. Matouš [-] , V. Záleský [-] , P. Štěrba [-] - J. Oppenauer [-] , J. Černý [-]

ŽK: 49. P. Golis , 58. P. Matouš . ČK: 75. P. Štěrba .
Místo: Ročov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.