2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná remíza Vroutku v Černčicích


Branky


0

V utkání kola se střetly dva vedoucí celky soutěže. Domácí neproměnili několik šancí včetně jednoho pokutového kopu a tak se ze šťastné remízy mohl radovat Vroutek, protože si tím zároveň udržel první pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání vedoucích týmů soutěže šli do vedení už v 8. minutě domácí, kteří vstřelili branku po rohovém kopu, kdy domácí hráč Dušan Laurich zůstal neobsazen a mohl lehce zakončit.  Ve 25. minutě mohli domácí navýšit skóre. Po faulu Martina Salače byl nařízen pokutový kop, ale Tomáš Neuman nabízenou desítku neproměnil. A když ani další tutovou šanci domácí nevyužili, vroutecký Jan Kukla se ve 38. minutě odhodlal k brejku a ranou z 20 metrů nedal domácímu brankáři šanci. Těsně před poločasovou přestávkou fauloval ve vápně Zdeněk Machyna hráče Černčic a tentokrát se již podařilo domácím proměnit penaltu Davidem Svobodou. V prvním poločase se hrál docela pohledný fotbal, ale druhá půle již tak pro oko diváka hezká nebyla. Za zmínku stojí jen situace z  90. minuty, kdy byl na hranici velkého vápna faulován Martin Salač a následně Jan Kukla dokázal srovnat střelou z trestného kopu na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Vroutek
Jiří Hess - hráč FK Vroutek: Domácí díky neproměněným šancím přišli o 3body, a tak je pro nás remíza úspěchem.



Sestavy


SK Černčice B
R. Klokočník [-] - P. Uldrich [-] , T. Vild [-] , D. Svoboda [-] , F. Ondráček [-] - T. Hlinka [-] , T. Neuman [-] , M. Kočina [-] , D. Laurich [-] - M. Jindřich [-] , P. Laurich [-] (55. B. Čáslavka [-] )

FK Vroutek
P. Bezděk [-] - M. Salač [-] , J. Zajko [-] , M. Šiška [-] (46. M. Hlaváč [-] ) - M. Balák [-] , Z. Machyna [-] , L. Koliha [-] , M. Junk [-] , J. Kukla [-] - J. Hess [-] , S. Kudláček [-] (46. L. Jůna [-] )

ŽK: 69. D. Svoboda , 80. D. Laurich - 14. J. Zajko , 23. M. Salač , 40. M. Šiška , 45. Z. Machyna , 65. M. Hlaváč . ČK: 90. D. Svoboda - 88. Z. Machyna .
Místo: Černčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.