2:1
(1:0)
80. K. Vajc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr utkání Dubanům opět nevyšel


Branky


80. K. Vajc
0

V 18. kole soutěže se střetly poslední dva celky tabulky. Na hřišti Zeměch byl k vidění vyrovnaný duel, kdy měly více štěstí v závěru utkání domácí Zeměchy a tím odskočiy Dubanům o 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první stoprocentní šance zápasu se dostal M.Zuna, ale pouze slabě vystřelil do rukou domácího brankáře. Hráči Zeměch ve 25. minutě utkání využili chyby, kdy obránci hostí podskočili centr ze standardní situace a tečovanou střelou domácího hráče Jana Vagnera šli do vedení. Hra se oběma celkům v prvním poločase moc nedařila a šance tudíž chyběly. Ve druhém poločase se do útoku přesunul záložník Duban Ludvík Šereda, který na domácí platil svojí rychlostí, stejně jako Kamil Vajc. Bohužel své průniky, kdy osamoceni postupovali na branku domácích, nezužitkovali. V 80. minutě posunul míč v souboji Libor Stibůrek za obranu domácích a Kamil Vajc srovnal stav utkání. Po vstřelené brance měly Dubany  navrch, ale i domácí si vytvořili pár akcí, které však neskončily gólem. V závěru utkání hráli hosté vabank, otevřeli obranu a v poslední minutě vstřelil rozhodující branku domácí Roman Bečvář.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Dubany
Petr Zuna - vedoucí týmu TJ FC Dubany: Bohužel jsem opět doplatili na malou produktivitu. Šancí jsme si vytvořili mnoho, ale chyběl nám klid v koncovce. Po velkých změnách v týmu po zimní přestávce, kdy polovina základní sestavy skončila a mužstvo jsme dali dohromady 14 dní před zahájením jarní části soutěže, se mužstvo stále sehrává a hledáme nevhodnější pozice pro jednotlivé nové hráče. Příslibem do dalších zápasů je bojovnost všech hráčů, kdy nikdo nic nevypustí, a překvapivě i dobrá fyzická kondice, kdy ve většině případů jsme druhý poločas nebezpečnější než soupeř. S tímto přístupem se můžeme jen zlepšovat a věřím, že s brankami přijdou i vítězství, protože v posledních dvou zápasech rozhodlo o vítězství soupeře až štěstí v posledních minutách.



Sestavy



TJ FC Dubany
J. Turek [-] - T. Čermák [-] , J. Leník [-] (78. T. Grund [-] ) , D. Nykiel [-] , V. Henych [-] - L. Stibůrek [-] , M. Folauf [-] (82. V. Rámeš [-] ) , L. Šereda [-] , A. Stibůrek [-] - K. Vajc [-] , M. Zuna [-]

ŽK: 15. T. Čermák , 60. J. Leník .
Místo: Zeměchy. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.