Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřkovice podlehly Horní Lhotě


Branky


12

Na poslední  zápas sezony nastoupili  domácí s notně oslabenou sestavou ,chyběli zejména zranění  A.Harazin a J.Hluchý a také stoper  R.Ferenc. Navíc  je čekal těžký soupeř  z popředí tabulky, a to se postupem času projevilo na předvedeném výkonu a výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zpočátku byla hra vyrovnaná zhruba do půlky poločasu ,kdy se hosté třikrát v rozmezí 10.minut prosadili po chybách domácí obrany. Za domácí musel nastoupil i trenér Kaluža ,který ukázal kus fotbalovosti a hlavně odhodlanosti,jelikož mančaft přebral na začátku sezony,kdy už to vypadalo že vrcholový fotbal ve Větřkovicích skončí. Dokázal ale přebudovat kádr a přivést posily a hlavně na jaře už se výkony oproti minulým ročníkům výrazně zlepšili .Domácí hráči si ale dnes  šance vytvářeli jen sporadicky,byla znát absence již zmíněných klíčových hráčů.

   V druhé půli se alespoň zaskvěl pohlednou akcí a fotbalovým myšlením předseda klubu J.Hopp,který vyšachoval dva protihráče u postranní čáry a naservíroval milimetrový centr na zadní tyč,kdy už M.Bria neměl problém uklidit do prázdné klece- 1:3. Poté okamžitě H.Lhota odpověděla brankou o chvíli později navíc přidali další 2 zásahy a bylo prakticky  rozhodnuto.To ještě navíc domácí brankář P.Kukol opět převedl několik pěkných zákroků a zejména on byl rád že letošní sezonu neinkasoval ani magickou metu 100 branek a navíc si jednu branku skvělým točeným odkopem připsal na své konto.

Po zápase si domácí hráči,fanoušci a funkcionáři sedli ,předali si některé hodnotné ceny ,rozebírali uplynulou sezonu( ve které je konečné 9.místo s 22 body super úspěchem) a spřádali plány a cíle na sezonu následující,kdy by se chtěli  zase o krok přiblížit čelu tabulky. Takže už mají hrubý rozpis letní přípravy,v sobotu 30.6. se pořádá tradiční SLIVAKY CUP (turnaj v malé kopané),dále proběhnou přípravné zápasy a zápasy starých gard.

 

Autor: David Řehulka



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - J. Slezák [-] , L. Mička [-] , R. Střílka [-] (75. A. Vymazal [-] ) , M. Bria [-] , P. Kopl [-] , L. Škrla [-] , J. Hopp [-] , P. Mička [-] (46. J. Hluchý [-] ) , D. Rychter [-] , P. Černoch [-]

TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - T. Matzner [-] , R. Zdražila [-] , J. Hendrych [-] - M. Hlozák [-] , F. Šrubař [-] , D. Frýdl [-] , J. Rybář [-] - P. Fiala [-] , J. Horváth [-] - M. Majling [-]

ŽK: 79. P. Kopl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUZNÍK David - WEISZ Jakub (N), STRAKOŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů