Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly do poločasu


Branky


15

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

-         Pátý jarní zápas jsme sehráli na hřišti Raduně. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme za každou cenu vyhrát, ale byli jsme si taky vědomi, že nás na podzim Raduň porazila, takže jsme očekávali, že to nebude lehký zápas. 

-         Začátek zápasu se nám náramně vydařil, Gelis hned z rozehrávky posílá dlouhý míč do šestnáctky domácích, kde Ondra Strojil vyhrává souboj s obráncem a střelou do brány otevírá skóre zápasu 0:1!

-         Další minuty jsme byli aktivní, dařila se nám kombinace a dostali jsme se do několika šancí.

-         Ve 14.min se do šestnáctky domácích dostává Matěj Krayzel, dělá kličku soupeři a ten ho fauluje. Rozhodčí nařizuje pokutový kop, který s přehledem proměňuje Vojta Vavrečka 0:2!

-         V 18.min po postupné kombinaci se míč dostane k Honzovi Šenkovi, ten se štěstím obejde tři domácí hráče a svoji pověstnou levačkou zavěšuje 0:3! 

-         V dalších minutách nás hosté zatlačili a vypracovali si několik šanci, při kterých nás naštěstí od gólu párkrát zachránila branková konstrukce! 

-         Ve 32.min podnikáme rychlý protiútok, Honza Šenk vysílá do běžeckého souboje Matěje Krayzla, ten přesprintuje obránce a tváří v tvář gólmanovi se nemýlí 0:4!

-         Ve 39.min mají domácí největší šanci prvního poločasu, kdy se domácí útočník řítí sám na našeho gólmana Zetora, který včasným vyběhnutím tuto obrovskou šanci likviduje.

-         Do druhé půle jsme vstoupili jako vyměnění, s myšlenkami někde v oblacích. Nebyli jsme schopni udržet míč, nedařila se nám kombinace, čehož využívá domácí mužstvo.

-         V 52.min. domácí zahrávají aut, jenž si nachází jejich útočníka, ten zatáhne míč a pěknou střelou z pravé strany obstřeluje Romana Lazeckého 1:4!

-         V příštích minutách se situace stále opakuje, my nejsme schopni podržet míč, domácí nás tlačí, k ničemu nás nepouští a my se s vypětím všech sil snažíme zabránit střelení dalšího gólu.

-         Posledních 10 min se trošku zmátoříme a výsledek utkání si už pohlídáme.

-         Jinak druhý poločas byl z naší strany děs běs!!!

Chtěl bych poděkovat našim věrným fanouškům za velmi hlasitou podporu a pozvat je na další utkání, které sehrajeme na domácím hřišti.          



Sestavy


TJ Raduň
J. Müller [-] - M. Rubý [-] (76. M. Kocvelda [-] ) , M. Stuchlík [-] , T. Ryž [-] , D. Solný [-] , J. Matoušek [-] (46. J. Schindler [-] ) , P. Bensch [-] , O. Mahr [-] , P. Bata [-] , R. Ryba [-] , D. Kurzica [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Krayzel [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] - L. Gelačák [-] , V. Šenk [-] (46. B. Sroka [-] ) , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] - M. Krayzel [-] (46. Č. Korčák [-] ) , V. Vavrečka [-] -

Počet diváků: 85. Rozhodčí: RADEK Roman - KOPEC Lukáš (N), JEDLIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Solný bude chtít s Komárovem hrát příští rok okres. Neprohra Raduně.

Tip: výhra domácích

Pro Komárov! Bude to boj.

Tip: výhra hostů