Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice deklasovaly oslabený Vítkov


18

Ve 21. kole III. B třídy okresního opavského fotbalu se střetly dva týmy odlišných rozpoloženích. Zatím co Vávrovice bojují o postup a v jarní části si zatím vedou náramně, tak naopak Vítkov nemá bůh ví jak přesvědčivé výsledky. Favorit byl tedy jasný v podobě domácích. Ale přece jen se očekával vcelku podařený zápas, vždyť na podzim se ve Vítkově odehrál krásný match (3:2 gólem v závěru utkání F. Mruska)...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jenomže myšlenka pěkného zápasu vzala za své hned v úvodu utkání, když vlivem zranění Vítkov nastoupil o hráče méně. V tu chvíli bylo po zápase... Hra na jednu bránu... Vítkov se tak mohl pouze snažit o bránění a nějaký ten útočný výpad. Ale opět, tato myšlenka vzala za své hned po devíti minutách, když ve vápně nešikovně zahrál rukou hostující obránce - 9. minuta Jan Lichovník s přehledem proměnil pokutový kop - 1:0 (protesty, zda se píská penalta po nastřelení si vlastní ruky nebyly zde vůbec přijaty...). Od té chvíle to s Vítkovem nevypadalo vůbec dobře. Už po 30minutách svítil stav 4:0 pro domácí (Václav Pchálek, Jakub Lichovník, Martin Schoppik). Vítkov se po chvíli osmělil k útočné akci, jejich nejaktivnější hráč Petr Hanuš táhl akci po pravé straně, když tu náhle se skácel k zemi. Nevypadalo to s ním dobře, jenomže on se ještě zvedl a hrál dále. Po chvíli to ale stejně vzdal a odstoupil z utkání pro natažený stehenní sval - dvojtá rána pro Vítkov - dohrávat utkání v devíti a ještě bez svého nejlepšího hráče... Kdo by čekal že v tu chvíli Vítkov přece jen udeří?! Po sólové akci napřáhl z pravé strany Tomáš Dokoupil a krásnou střelou o tyč snížil - 39. minuta 4:1. To ale nic na stavu zápasu a jeho obrazu nic nezměnilo. Ještě do poločasu navýšil Jan Olbrich - 5:1. Poločas hrůzy pro hosty a klidná čtyřicetipěiminutovka pro domácí.

     Do druhé půle se mizérie hostů ještě prohloubila, když pro další zranění musel odstoupit další hráč - pilíř obrany Rostislav Machač. V tu ránu byl Vítkov na ručník. Stav 1:5 a dohrávat o tři hráče méně?! Jenomže Vítkovští pokračovali... Vávrovice dále útočili, nechtěli mít slitování a vidina nahrání si skóre či nastřílení co nejvíce branek je táhla k bráně zdecimovaných hostů. Jejich další zásahy samozřejmě přicházely. Postupně se trefovali Jakub Morbitzer, Luboš Foltýn, Jakub Lichovník (2), Luboš Foltýn (2), Jan Lichovník (2) a Daniel Škopek. Výsledek na tabuli už ukazoval hrozivých 11:1. Vítkovským nešla upřít snaha, ale nešlo to v takovém počtu... Jenomže Vítkov přidal druhý gól - z dálky výstavní střelou do šibenice upravil stav na 11:2 v 80. minutě Marek Vašut. Asi o pět minut později ukončil zápas posledním gólem David Galvas a stav zápasu se zastavil na skóre 12:2.

     Jednoduchý zápas pro Vávrovice a noční můra pro Vítkov. Div, že zápas vůbec odehráli...



Ohlasy k zápasu



TJ Vítkov B
Rostislav Hryn (vedoucí týmu): "Je dobré mít plnou lavičku. My, jelikož máme početnou listinu zraněných hráčů, ji neměli a to se stalo osudným. Černá chvíle nastala ještě před zápasem, kdy se nám zranil další hráč, takže jsme museli nastoupit o hráče méně. Kontroverzní penalta nebyla tím, co by zápas rozhodlo, hrálo se jen o skóre... Do konce poločasu se nám zranili další dva hráči a řešili jsme, jestli zápas vůbec dohrát. Kontumace 3:0 nebo debakl. Nechal jsem to na svých hráčích, protože to byly oni, kdo běhal v tom vedru v takovém počtu. Verdikt zněl jasně - "hrajeme, přece to nezkontumujeme". Nikdy jsem neviděl, aby hráči tak makali, jako ve druhém poločase. Jezdili nahoru a dolů, snažili se útočit, sprinty v závěru zápasu... neskutečné. Připomínám - hráli v počtu 7+1!!! Patří jim můj VELKÝ obdiv za bojovnost!!! Klobouk dolů!!!"



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - T. Šenk [-] (46. D. Galvas [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , J. Schneider [-] , D. Klein [-] (48. J. Morbitzer [-] ) , D. Škopek [-] , J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] (46. D. Šenk [-] ) , J. Olbrich [-] (54. L. Foltýn [-] )

TJ Vítkov B
M. Kotrla [-] - P. Hanuš [-] , M. Slučiak [-] - R. Machač [-] , J. Nábělek [-] , M. Drimaj [-] , T. Dokoupil [-] , R. Slovák [-] - M. Vašut [-] , T. Číž [-]

ŽK: 35. D. Škopek , 69. J. Lichovník , 71. M. Schoppik .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vávrovice jsou jasným favoritem. Hostům nepomáhá ani početná listina zraněných hráčů... 1!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vavrovice jsou momentalne dle meho nejlepsi tym a pokud pomysleji na postup,musi soupere ze spodnich pater tabulky porazet, za me jednicka.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích