Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice vykradly Hať


10

Sudice vedly do poločasu o dvě branky, Hať sice snížila, ale Sudice vzápětí skórovaly a dovedly zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať si pozvala v sobotním parném odpoledni na svůj trávník mužstvo ze Sudic. Hosté se ujali vedení už ve 2. minutě, když po straně utekl Zips, nahrál Havrankemu, který na zadní tyči našel Vojtěcha Kryštofa, jehož střelu srazil do vlastní branky stoper Macháček - 0:1. Sudice pak i nadále diktovaly tempo hry, ale své šance neproměnily. Michal Kryštof po individuální akci pálil vedle. Stejně se vedlo i Tomáši Kryštofovi a Havrankemu. Po čtvrthodině hry převzala taktovku Hať. Dvakrát ale pálil vedle Polach, jednou hlavičkoval nad Heglas, a nevedlo se ani Knybelovi. Po půlhodině hry zvyšovaly Sudice na dvoubrankový rozdíl po dlouhém nákopu Michala Kryštofa Valníček, který z osmnácti metrů přeloboval brankáře - 0:2. Sudice ještě do poločasu zahodily tutovky Havrankem a Tomáše Kryštofem. Úvod druhé půle zazdil šanci sudický Patrik Vítek. Hati se pak podařilo korigovat skóre v 56. minutě, když rohový kop Starowicze přistál na kopačky Jiřího Machally, který napálil merunu pod břevno - 1:2. Hať se ale ze zkorigóvání výsledku moc dlouho neradovala. V 58. minutě nahrál mezi dva obránce Havrankemu Tomáš Kryštof, který prostřelil domácího gólmana - 1:3. V 73. minutě vyfasoval červenou kartu domácí Macháček, a od té chvíle se zápas dohrával, i když hosté ještě zahodili šance Havrankem a Vojtěchem Kryštofem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): V první půli jsme zahodili docela dost šancí, a Sudice daly dva góly. Po pauze jsme snížili, ale hosté odpověděli okamžitě. Po vyloučení Macháčka jsme už neměli sílu na obrat.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Dali jsme rychle gól. Pak jsme čtvrthodinu byli lepším týmem. Pak převzala taktovku Hať a byla lepší. Po půlhodině hry jsme dali druhý gól a až dokonce zápasu jsme měli hru ve své režii.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - R. Knybel [-] , M. Polach [-] (60. O. Chmelař [-] ) , L. Machalla [-] , A. Heglas [-] , M. Starowicz [-] , J. Fryštácký [-] , L. Štverka [-] (46. J. Machalla [-] ) , P. Horák [-] (65. M. Janík [-] ) , R. Polášek [-] (46. M. Sojčák [-] ) , J. Macháček [-]

TJ Sokol Sudice
- L. Levák [-] , T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , J. Valníček [-] , D. Havranke [-] , L. Kartous [-] , T. Riemel [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

ŽK: 42. R. Polášek , 44. L. Štverka , 71. J. Macháček - 74. T. Kryštof , 80. D. Havranke . ČK: 73. J. Macháček .
Hráči zápasu: T. Kryštof , J. Valníček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MEIER Milan - ŠTVERKA Dalibor (N), HLAVÁČ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Hať se v poslední době trošku trápí. Sudice využijí zkušenosti Tomáše Kryštofa a odvezou si plný ranec bodů.

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích