Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice vyrovnaly v nastavení


Branky


11

Hať sice byla třikrát o krok napřed, ale Bohuslavice vždy dokázaly vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotní odpolední si na své hřiště pozvaly Bohuslavice mužstvo z Hatě. Hrál se bezstarostný fotbal. V úvodní čtvrthodině byla lepším týmem domácí skvadra. Krupa ale jen orazítkoval tyčku, Kocián mířil tesně vedle, a hlavička Dominika také nebyla přesná. Hosté reagovali šancí Knybela, který překopl prázdnou klec. Hať se ujala vedení ve 20. minutě, když na kluzkém terénu vyrazil domácí brankář Cyrus střelu jen před sebe, a Tyleček v pohodě balon doklepl za jeho záda - 0:1. Bohuslavice srovnaly krok o osm minut později, když si pas Šramela zpracoval Janoš a uklidil balon k tyči - 1:1. Poločas se dohrál a skončil nerozhodným výsledkem.

 

Hned po pauze se Hať opět ujala vedení, když se střela Fryštáckého otřela od domácího obránce a zaplula k tyči - 1:2. Bohuslavice ale měly okamžitou odpověď, když si Vitásek zpracoval balon, a nastřelil hostujícího obránce Macháčka. Míč padal z výšky a dezorientovaný Macháček si ho usměrnil do vlastní kasy - 2:2. Hať ale šla potřetí do vedení, když si na rohový kop naběhl Fryštácký a hlavičkou nedal Cyrusovi šanci - 2:3. Bohuslavice pak vrhly své síly do útoku, a v jejich obraně vznikala okénka, ale Polach je nedokázal zužitkovat, když napálil pouze Cyruse. Bohuslavice vyrovnaly až v nastavení, když Benek poslal pas do vápna, kde ho prodloužil do sítě hlavou Štefek - 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Opět jsme lepili sestavu jak se dalo. Třikrát jsme dotahovali,a pokaždé se nám to povedlo, když poslední branku jsme dokázali vsítit až v nastavení.

TJ Sokol Hať B
Jakub Janík (vedoucí týmu): Možná, že jsme byli o něco lepším týmem, ale hraje se na góly, a těch jsme dali se soupeřem stejně a zápas tak dospěl k remíze.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - A. Barč [-] , T. Hruška [-] , J. Vitásek [-] , I. Dominik [-] , J. Krupa [-] (61. P. Štefek [-] ) , V. Janoš [-] (73. M. Benek [-] ) , V. Mička [-] , M. Šramel [-] , P. Kocián [-] , J. Štefek [-]

TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - R. Knybel [-] (46. O. Chmelař [-] ) , L. Tyleček [-] , T. Kalvar [-] (46. M. Polach [-] ) , J. Macháček [-] , L. Machalla [-] (60. V. Adamčík [-] ) , J. Fryštácký [-] , V. Machalla [-] , L. Štverka [-] (64. J. Kliment [-] ) , P. Horák [-] , M. Kupka [-] (78. O. Zháňal [-] )

ŽK: 82. M. Šramel - 86. O. Zháňal .
Hráči zápasu: J. Cyrus , P. Štefek , M. Benek - J. Fryštácký .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: VÁCHA Miloslav - VAVŘÍNEK Alois (N), POLÁŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: výhra domácích

Souboj rezerv z konce tabulky, kde tipuji výhru Bohuslavického béčka.

Tip: výhra domácích