4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice potvrdily roli favorita a posunuly se do čela tabulky


Branky


12

Svůj jednobrankový náskok navýšily Služovice ve druhém o další tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice si v neděli pozvaly na svůj trávník mužstvo z Oldřišova. A prakticky skoro po celý zápas si domácí družina šla za jasně vytýčeným cílem, což je postup do okresního přeboru. Oldřišov sice v prvním poločase parkrát zahrozil, ale brankář Michalčík byl vždy připraven. Největší hostující šanci zazdil po krásném sólu Samek, jehož střelu mířící do brány vyrazil do bezpečí domácí obránce. To Služovice byly nebezpečnější. Urban hned na začátku střetnutí střílel vedle. Novák ani nadvakrát nedokázal dostat balon do kasy. Trunčíkova střela skončila mimo tři tyče. Nowický zase hlavičkoval jen slabě doprostřed brány. Jediný gólový moment první půle přišel ve 26. minutě, když nepovedený centr Čípa skončil až v bráně - 1:0. V závěru poločasu ještě střílel nepřesně Urban.

 

Druhá půle už byla zcela v režii Služovic, které postupně navyšovaly své vedení. Po deseti minutách se v závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval Trunčík a pálil na zadní tyč - 2:0. O tři minuty později Martin Kremser špatně seřídil mířidla. V 67. minutě střelu Trunčíka brankář Mathias vyrazil jen před sebe, a dorážka Martina Kremsera už patřičnou razanci neměla. O pár sekund později mířil Polhoš jen těsně mimo. Dvacet minut před koncem Kriebel nezamířil do prázdné kasy. Gólová byla až 75. minutě, to nejdříve pálil Martin Kremser, a balon dorážel do sítě Novák. V 79. minutě uklidil střelu Trunčíka do kysně Urban - 4:0. Poslední domácí šanci zahodil Číp, jehož přímý kop chytá na přední tyči brankář. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): První poločas byl vyrovnaný, hosté předvedli svou kvalitu, a při jejich šancích nás podržel brankář Michalčík, ale my jsme jich taky spoustu nedali. Druhý poločas byl už jednoznačná záležitost a skóre vesele narůstalo.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Výsledek zápasu odpovídá přesně jemu průběhu. Služovice šly jasně za svým a jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , V. Kremser [-] , A. Ciminga [-] , M. Kremser [-] - J. Černý [-] , M. Trunčík [-] , J. Novák [-] , M. Číp [-] - M. Nowický [-] , V. Urban [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Mathias [-] - J. Gletník [-] , J. Klement [-] , O. Fabián [-] , M. Ulička [-] , J. Blahetka [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , L. Samek [-] , O. Berek [-]

Hráči zápasu: M. Číp , V. Urban - L. Samek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: RADEK Roman - MATONOHA Petr (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kartous
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Služovice bojují o postup, doma body neztratí a zvítězí.

Tip: výhra domácích