Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá rozhodla po pauze


Branky


12

Poločas skončil nerozhodně. Po něm dala Bělá dvě branky a vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá si pozvala ke svému nedělnímu mitsrovskému zápasu na svůj trávník mužstvo z Hatě. Úvod zápasu patřil domácí družině z Bělé, která svého soupeře zatlačila. Hned v 5. minutě zahrával rohový kop Richter a Pekárek se nejvýše vyšrouboval do vzduchu a hlavičkou zavěsil - 1:0. V 9. minutě vystřelil zpoza vápna Papšík jen těsně mimo hostující tři tyče. O tři minuty později střelu Richtera vyrazil gólman Wozniak mimo dosah domácích střelců. Pak převzala taktovku Hať. Nejdříve Hruška pálil jen do brankáře Krištofa. O chvíli později opět Hruška špatně seřídil svá mířidla. Po půlhohodině se naplnilo známé přísloví do třetice všeho dobrého, kdy po autu propadl míč až k Hruškovi, který zavěsil - 1:1. V závěru poločasu ještě orazítkoval tyčku hostující Kliment.

 

Úvod druhé části patřil opět hostům, ale po sérii rohů nastřelil Heglas hlavou břevno domácí svatyně. Domácí pak znovu vedli v 55. minutě, když balon propadl k Papšíkovi, který ho napálil přímo pod víko - 2:1. Pak se hrál fotbal nahoru dolů, ale přeci jen Hať byla daleko nebezpečnější. Fryštácký po rohovém kopu pálil vedle. Pak pěkně odcentroval Lukáš Machalla, Kliment míč podběhl a Vojtěch Machalla byl tak zaskočen, že jeho střela šla vedle. Pak dokonce Heglas v samostatném nájezdu rozezvučel tyčku. Domácí pojistily výhru tři minuty před koncem, když byl před vápnem faulován Kamrád a přímý kop poslal do brány Papšík - 3:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Do prvního gólu jsme byli lepším týmem. Pak nás Hať až do konce poločasu zatlačila, a podařilo se jí vyrovnat skóre. I začátek patřil hostům. My jsme ale pak dali druhou branku a na konci zápasu se nám podařilo vsítit i třetí branku.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Byl to z naší strany festival neproměněných šancí, ale branku jsme dali jen jednu. Bělá byla v koncovce mnohem efektivnější. Bělá nás zatlačila prakticky jen v úvodu, pak jsme hráli už je my.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - D. Végh [-] (46. P. Kamrád [-] ) , J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (66. T. Bartusek [-] ) , R. Vybrančík [-] (57. P. Vybrančík [-] ) , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - J. Kliment [-] (11. R. Knybel [-] ) , A. Heglas [-] , V. Machalla [-] , J. Macháček [-] (46. J. Válek [-] ) , M. Starowicz [-] , R. Hruška [-] , J. Fryštácký [-] (62. L. Machalla [-] ) , L. Štverka [-] (69. L. Tyleček [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-]

ŽK: 48. R. Vybrančík .
Hráči zápasu: J. Richter - A. Heglas , V. Machalla .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - LAMPA Jan (N), MACHALLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kartous
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích. Silou přetlačí hosty a budou se radovat z vítězství.

Tip: výhra domácích