3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky pokořily Bolatice


Branky


10

Darkovičky se ujaly vedení v závěru poločasu. To se jim pak povedlo navýšit v závěru druhého dalšími dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolaticím závěr sezóny moc nevychází a první místo tabulky se jim pomalu začíná vzdalovat. To se projevilo i v Darkovičkách, kam přijely v okleštěné sestavě, bez čtyř hráčů základní sestavy, a na jejich výkonu to bylo hodně patrné. V prvním poločase se hrál fotbal nahoru dolů, a hra probíhala mezi šestnáctkami obou mužstev. Bolatice se dostaly do dvou pološancí, ale Krečmerovi, a po něm i Langerovi chyběla přesná finální fáze. Darkovičky pak udeřily v závěru prvního poločasu, když vybojovaly míč ve středu hřiště, který se dostal Martinu Gaiovi, jehož střela s přispěním teče bolatického obránce Michala Sněhoty zaplavala a skončila v brance - 1:0. 

 

Úvod druhého poločasu se nesl v obdobném duchu jako celý poločas, kdy se hrálo převážně mezi vápny. Pak se Bolatice začaly více tlačit do útoku s úmyslem vyrovnat skóre utkání. Jejich největší tutovku zahodil Sněhota, když ho skvěle vychytal brankář Pískala. Darkovičky podruhé skórovali dvanáct minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když se Hruška dostal za obranu a skvěle vybídl ke skórování Kneifela, který už uklízel do prázdné klece - 2:0. O pár okamžiků později nahrál Vilkus Hruškovi, který ale jen zatřásl břevnem bolatické svatyně. Tečku za zápasem udělal v poslední minutě Adamčík, který zužitkoval přesnou nahrávku aktivního Hrušky - 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Soupeř přijel v oslabené sestavě. V prvním poločase to byla spíše oťukávaná, a my jsme na konci dali branku. Pak už se dá říct, že jsme to měli ve svých rukou a přidali jsme další dvě branky.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Přijeli jsme hodně v improvizované sestavě a to se projevilo.Z naší strany to bylo takové křečovité, nic se nám nedařilo.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - L. Lička [-] (82. P. Balgar [-] ) , T. Fajkus [-] , J. Hanus [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , D. Hruška [-] , M. Gai [-] - A. Vilkus [-] (17. A. Zlotý [-] ) , J. Kneifel [-] (82. J. Stařinský [-] ) -

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - F. Kocián [-] , K. Krečmer [-] (66. T. Breuer [-] ) , O. Langer [-] , P. Sněhota [-] , R. Plaček [-] , D. Sikora [-] , P. Tomšů [-] (74. J. Bortlík [-] ) , P. Boček [-] , R. Obrusník [-] , M. Sněhota [-]

Hráči zápasu: P. Pískala , D. Hruška , M. Gai - R. Obrusník .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - DUDA Milan (N), FEILHAUER Alfréd (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kartous
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvítězí. Mají zkušenější mužstvo, potvrdí roli favorita.

Tip: remíza