Soupeři se rozešli smírně


Branky


12

Štěpánkovice po půli o jednu branku vedly. Bělá během deseti minut skóre otočila. Domácí ale vyrovnali hned vzápěti, a pak už se skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice přivítaly v nedělním parném podvečeru mužstvo z Bělé. V první části hry diktovaly tempo hry Štěpánkovice, které se v 18. minutě ujaly vedení, když z třiceti metrů namířil z přímého kopu svůj projektyl přím pod víko Lukovics – 1:0. O pět minut později hostující Papšík lízl střelou břevno. O chvíli později se dostal sám před hostujícího gólmana Harasim, ale gólman Krištof jeho úmysl přečetl. Po rohu hlava Lukovicze si nenašla ten správný směr. Deset minut před pauzou dával bělský kapitán Papšík míč do protipohybu brankáře, ale balon dokázal ještě vykopnout z prázdné klece domácí zadák. Poločas tak skončil 1:0 pro domácí.

 

Ve druhé části převzala taktovku Bělá, která se dočkala zaslouženého vyrovnání. Srovnat se jí podařilo už po třech minutách druhé půle, když dlouhý aut Papšíka sklepl Jakub David na Bartuska, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Obrat ve skóre dokonala Bělá v 58. minutě, kdy se po pravé straně protáhl jako lasička Daniel David, jeho centr vypadl domácímu brankář z rukou a Papšík měl značně usnadněnou práci – 1:2. Domácí družina ale srovnala za dvě minuty, když centr ze strany přistál u Lukovicze, který z otočky práskl míč pod víko – 2:2. Strhnout vedení na domácí stranu mohl Vybrančík, ale v samostatném nájezdu s předkopl míč příliš daleko od sebe a brankář Krištof míč ukryl ve své náruči. V samém závěru zápasu mohla Bělá vybojovat tři body. Jakub David dvakrát v posledních minutách zatřásl břevnem. V nastaveném čase střelu Kamráda zpoza vápna brankář Novák lapí. Soupeři se tak rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Zápas to byl nahoru dolů, kdy každý chvilku tahal pilku. Musím ale uznat, že hosté měli více šancí, hlavně ve druhé půli. Remíza je zasloužená.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): První poločas byl z naší strany nefotbal, neuměli jsme si přihrát. Ve druhé jsme soupeře zatlačili, ale neuměli jsme dostat balon do branky.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - DRASTÍK Filip (N), DAVID Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - : 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Štěpánkovice B: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Bělá: 8
Hráč utkání - hosté: Robert Kiesewetter - Rychlý hráč dokáže si poradit v jakékoliv situaci.
Hodnocení hráčů - hosté: Vojtěch Krištof - 9, Jiří Boček - 9, Dominik Végh - 8, Patrik Vybrančík - 9, Daniel David - 9, Martin Papšík - 10, Robert Kiesewetter - 10,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Vyhlas
Tip experta: výhra hostů

Jako trenér, jinak než výhru svého týmu nemůžu tipovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích