P. Horák 22.
P. Ender 41. (vl.)
T. Kalvar 85.
3:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nemělo


Branky


22. P. Horák , 41. P. Ender (vl.) , 85. T. Kalvar - 7. R. Polášek (vl.) , 13. D. Hruška , 31. A. Vilkus
11

Darkovičky sice dvakrát vedly o dvě branky, ale Hat dokázala jejich vedení smazat a vybojovat bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas přineslo utkání mezi Hatí a Darkovičkami. Start do zápasu se povedl hostující ekipě na podtrženou jedničku. V 7. minutě po kombinaci na levé straně odcentroval Gai do pokutového území, kde balon odklidil do kasy Kneifel s pomocí teče domácího Poláška - 0:1. O šest minut později po centru neudržel balon domácí brankář Zháněl a všudypřítomný Hruška ho v klidu uklidil do branky - 0:2. Pak ještě zahodil dvě šance hostující Vilkus. Domácím se podařilo korigovat skóre ve 22. minutě, když centr zprava zasunul skluzem do kysně Horák - 1:2. Po půlhodině hry vedly Darkovičky znovu o dvě branky, když využil chybu domácí defenzívy Vilkus a přeloboval brankáře - 1:3. Hať ale ještě do pauzy dokázala znovu snížit, když centr Kalvara a střela Horáka se odrazila od obránce Endera mimo dosah hostujícího brankáře - 2:3. 

 

Druhá půle se hrála nahoru dolů. Hosté mohli několikrát navýšit skóre, ale Gai mířil jen do brankáře a Helebrandova hlavička mířila jen těsně nad bránu. Hať reagovala hlavičkou Polacha, ale ani ta nenašla správný směr. V 85. minutě fauloval hostující brankář Pískala haťského hráče před vápnem. Za svůj zákrok vyfasoval jen žlutou kartu, ale z následného přímého kopu Horáka zatloukl hlavičku přímo do kasy Kalvar - 3:3. V závěru zápasu mohli domácí dokonat obrat, ale hlavičku Horáka vytěsnil na břevno hostující brankář Pískala. Zápas tak skončil nerozhodně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Podle mého názoru je remíza spravedlivým vyústěním sil na hřišti. Fotbal ale pro oko diváka moc krásy nenabídl.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Ztratili jsme vyhraný zápas: Dvakrát jsme vedli o dvě branky, ale nedokázali jsme to po svých chybách udržet.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] (46. T. Němec [-] ) - L. Tyleček [-] (46. R. Knybel [-] ) , T. Kalvar [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] (72. M. Sojčák [-] ) , V. Machalla [-] , J. Fryštácký [-] , R. Polášek [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , J. Válek [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , J. Hanus [-] (69. D. Hellebrand [-] ) , P. Ender [-] - M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , D. Schebestik [-] , D. Hruška [-] - J. Kneifel [-] (84. J. Stařinský [-] ) , A. Vilkus [-] - M. Gai [-] (52. A. Zlotý [-] )

ŽK: 80. P. Horák - 82. P. Ender , 85. P. Pískala .
Hráči zápasu: T. Kalvar , R. Knybel - M. Gai , A. Vilkus .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - ŠTVERKA Dalibor (N), DUDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Vyhlas
Tip experta: remíza

Derby, ve kterém si soupeři body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích