Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice rozhodly před pauzou


Branky


11

Strahovice získaly před pauzou tříbrankové vedení, které dokázaly udržet i po přestávce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů začínajících na S, přineslo utkání mezi Strahovicemi a Sudicemi. Úvod zápasu vyšel lépe hostující letce, když se po individuální akci prosadil střelou zpoza šestnáctky Pitra - 0:1. Pak zavraždili šance Riemel hlavičkou a dvakrát Havranke. Pak přišla pro hosty strašidelná čtvrthodina, kdy Strahovice čtyřmi góly rozhodly o osudu zápasu. Ve 28. minutě se zmocnil míče na půlce hřiště Slavík, a své sólo přetavil v branku - 1:1. O pět minut později napadal brankáře Vala, zmocnil se míče a z úhlu napálil míč do kasy - 2:1. Pět minut před pauzou utekl po straně Moc, naservíroval balon na Stříbného, který se nemýlil - 3:1. Dílo zkázy pro hosty dokončil před pauzou Moc, který obešel dva protihráče a zavěsil - 4:1. 

 

Po pauze na trávníku jasně dominovaly Sudice, ale jejich muška byla značně vychýlena. Strahovice se dostaly asi dvakrát do ohroženi hostující klece. Dvakrát se v tutovce zjevil Havranke, ale nedal. Gól měl na hlavě opět Riemel, ale branka mu byla velká. Dvakrát se dostal k míči na hranici vápna Tomáš Kryštof, ale vždy mířil těsně vedle. V jedné šanci se zjevil i Vojtěch Kryštof. V 83. minutě navýšil vedení domácích Duda, který zužitkoval centr Lhotského - 5:1. Poslední slovo měly Sudice dvě minuty před koncem, když se z trestného kopu prrosadil Vojtěch Kryštof - 5:2.   



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): V prvním poločase nám pomohl navrátilec Moc z Dolního Benešova, který se k nám vrátil po zranění. Po jeho vystřídání po prvním poločase, patřil druhý Sudicím, ale nám se jejich šance podařilo přežít a vyhrát.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): První poločas byl vyrovnaný, a my jsme místy byli lepším týmem. Bohužel jsme ve strašidelné patnáctiminutovce dostali čtyři branky, a ty rozhodly. Ve druhé jsme už byli jasně lepší, ale shořeli jsme na neproměňování šancí.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - P. Hluchník [-] , J. Malchárek [-] , F. Schenk [-] , Š. Beneš [-] (56. A. Duda [-] ) - J. Beneš [-] , B. Moc [-] , P. Lhotský [-] , P. Slavík [-] - M. Vala [-] , J. Stříbný [-]

TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] (76. P. Michálek [-] ) , V. Kryštof [-] , J. Valníček [-] , D. Havranke [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] (35. D. Dudek [-] ) , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

ŽK: 33. M. Pitra .
Hráči zápasu: J. Halfar , B. Moc - V. Kryštof .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - VANĚK Pavel (N), BARÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Vyhlas
Tip experta: výhra hostů

Tady bych to viděl spíše na Sudice.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza