2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozhodl v první půli


Branky


11

Do poločasu dal Klement hostům dvě branky. Benešov po půli už na to odpovědět nedokázal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov si pozvaly v sobotu na svůj trávník mužstvo z Dolního Benešova, a vše podstatné o osudu zápasu se odehrálo v prvním poločasu. Oldřišov se ujal vedení v 18. minutě, když Kurka poslal přihrávku do běhu na Klementa, který obhodil brankáře Vaňuru - 1:0. Benešov zareagoval šancí Kolondry, jehož hlavička zamířila jen těsně vedle domácí svatyni. Oldřišov zahrozil střelami Kala, Pardyho a Klementa, které ale nebyly přesné. Benešov třikrát zahrozil hrajícím trenérem Husovský, ale tomu pro dnešní zápas zvlhl střelecký prach. Oldřišov pak udeřil těsně před pauzou, když Ulička vyslal středem hřiště Klementa, který opět obstřelil brankáře - 2:0. 

 

Ve druhé části se už skóre nepohlo, i když si obě jedenáctky vypracovaly několik nadějných příležitostí. Největší si vypracovala hostující letka, když v 67. minutě byl faulován ve vápně Vaculík, ale Stříbný pokutový kop trefil pouze tyčku domácí klece. Oldřišov si ve druhé půli vypracoval šance Klementem a Pardym, ale buď je vychytal brankář Vaňura, nebo střely nešly mezi tři tyče. Střelou zahrozil oldřišovský Samek. Benešov si vytvořill na druhé straně Bitnerem, jehož střelu vyrazil na roh Werner. Šikora na penaltě míříl mimo brankovou konstrukci. Lokoč přehodil brankáře, ale míč do bezpečí uklidil domácí obránce a Kichner střelou z 25 metrů nastřelil jen nohy domácího gólmana. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Z mého pohledu jsme byli lepším týmem v prvním poločase, z čehož resultovalo naše dvoubrankové vedení. Ve druhém se to vyrovnalo, ale my jsme už výhru udrželi, i když šance byly na obou stranách.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): V prvním poločase nás domácí přehrávali mírně, ve druhém už jasně a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
L. Werner [-] - J. Klement [-] , R. Kurka [-] , O. Fabián [-] , M. Ulička [-] , J. Gletník [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , L. Samek [-] , O. Berek [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - J. Kolondra [-] , L. Šikora [-] , R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] , L. Stříbný [-] , P. Bittner [-] , D. Lorenz [-] (5. T. Miketa [-] ) , D. Pospěch [-] , J. Polák [-] , M. Vaculík [-]

ŽK: 27. O. Berek - 39. L. Stříbný , 63. D. Pospěch , 90. M. Vaculík .
Hráči zápasu: L. Werner - D. Pospěch , J. Kolondra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PIROŠ Kamil (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Vyhlas
Tip experta: remíza

Zajímavé střetnutí. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza