Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si bod rozdělili


Branky


12

Na vedení Strahovic reagovala Bělá dvěma góly. Strahovice po pauze vyrovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá přivítala na svém trávníku soupeře ze Strahovic. Hostů vyšel lépe úvod utkání, když Kubiš narýsoval přesnou kolmici na Lhotského, který nedal domácímu brankáři Krištofovi žádnou šanci - 0:1. Pak ale taktovku převzala Bělá, která lépe kombinovala a byla i více na balonu. Zaslouženého vyrovnání se domácí ekipa dočkala ve 20. minutě, když rohový kop přistál na hlavě Vybrančíka, a ten už věděl kam s míčem - 1:1. Pak se zjevil v šanci hostující Slavík, ale byl neúspěšný. Ve 34. minutě si postavil míč k přímému kopu Papšík, ale jeho pokus tygřím skokem vyrazil na roh gólman Nevřela. Z následného rohu hlavičkoval nad bránu Jakub David. Domácí nakonec dali branku do šatny, když z hranice velkého vápna obstřelil brankáře kapitán Papšík - 2:1.

 

Na začátku druhé půle přežila hostující družina klinickou smrt, když se před brankářem Nevřelou objevil úplně sám Daniel David, ale nedokázal ho prostřelit. Strahovice tak dokázaly vyrovnat, když Dvořák napadal Bočka, jehož malá domu místo brankáře našla Valu, který v 54. minutě pohodlně uklidil balon do prázdné kasy - 2:2. Po vyrovnávací brance držely taktovku zápasu v ruce Strahovice, které se dostaly do několika nadějných příležitostí. Vala sám před brankářem zamířil vedle. Lhotskému se taky nevedlo, a prudká střela Štěpána Beneše vyprášila rukavice brankáře Krištofa, který balon vyrazil mimo branku. Zápas tak dospěl k zasloužené remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním jsme byli lepší my, ve druhém nás oni přehrávali, remíza je tudíž spravedlivá.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): Sice jsme hned v úvodu šli do vedení, ale pak nás soupeř přehrával, a otočil skóre. Ve druhém jsme se zlepšili, vyrovnali jsme, ale další šance už jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - D. Végh [-] , J. David [-] , P. Kamrád [-] (69. M. Packo [-] ) , M. Papšík [-] , D. David [-] (69. R. Kiesewetter [-] ) , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (66. T. Bartusek [-] ) , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] , J. Boček [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Nevřela [-] - M. Obrusník [-] , F. Schenk [-] (37. V. Štefek [-] ) , Š. Beneš [-] , P. Hluchník [-] - P. Slavík [-] , P. Lhotský [-] , J. Josefus [-] , A. Dvořák [-] (87. A. Duda [-] ) - P. Kubiš [-] (74. M. Hluchník [-] ) , M. Vala [-] -

ŽK: 24. J. Boček , 65. J. Richter , 77. T. Bartusek - 26. P. Kubiš , 75. P. Slavík .
Hráči zápasu: V. Krištof - M. Obrusník .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - DAVID Petr (N), OBRUSNÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Opět týmy tabulkově stejně. Tentokrát bych tipnul remízu.