Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky atraktivní zápas skončil divokou remízou


12

Ještě pět minut před koncem vedl Oldřišov o dvě branky, ale skvělý finiš Závady přinesl srovnání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý zápas nabídlo střetnutí mezi Závadou a Oldřišovem. Diváci viděli celkově dvanáct branek. O tuto porci se obě družiny rozdělily rovnoměrně. Vedení se ujal v šesté minutě Oldřišov, když nahrávku Utěšeného uklidl v pohodě do sítě Pardy - 0:1. Závada srovnala krok o čtyři minuty později, když se Daniel Štefek se uvolnil na levé straně a střelou na zadní tyč nedal brankáři žádnou šanci - 1:1. Do vedení dostal domácí, když Daniel Štefek zatočil balon z rohu přímo do brány - 2:1. Oldřišov srovnal o chvilinku později, když se z autu dostal balon k Utěšenému, který si udělal jednoho obránce a zkušeně zavěsil - 2:2. Po dvaceti minutách vyslal Ulička kolmici na Bechného, který prostřelil domácího gólmana - 2:3. Ve 32. minutě získal na půlce balon Utěšený, který nahrál Uličkovi, jenž posunul na Mathiase, který jej umetl k tyči - 2:4.

 

Po přestávce dokázal snížit z penalty Daniel Štefek - 3:4. Penalta byla nařízena za faul na Chřibka. Oldřišov odskočil na rozdíl dvou branek v 68. minutě, když roh Blahetky trkl hlavou do kasy Utěšený - 3:5. Závada pak snížila čtvrthodinu před koncem, když se ve vápně nejlépe zorientoval Dušan Vitásek a bylo to 4:5. Oldřišov, ale odpověděl hned vzápětí , když trestný kop Pardyho skončil u Kala, který nahrál Bechnému, který si ukopl tak, že míč skončil v bráně - 4:6. Závada srovnala v závěrečné pětiminutovce skóre. Nejdříve, když dlouhý aut uklidil do kasy Majhofer - 5:6. Dvě minuty před koncem přistál dlouhý aut na hlavě Staňa, a jeho hlavička znamenala srovnání skóre - 6:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Zápas z obou stran otevřen, hra se přelévala ze stranu na stranu, hosté měli gólově většinu zápasu navrch, ale přestřelku jsme dokázali v závěru srovnat, pro nás zasloužená remíza. Pro diváky gólově výborný zápas!

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (hráč): Jako vždy naše zápasy jsou hodně atraktivní a diváci se při nich nemůžou nudit!



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , J. Lébl [-] , D. Štefek [-] , M. Majhofer [-] , V. Chříbek [-] , J. Náwrath [-] , M. Krupa [-] , Z. Staněk [-] (58. V. Ritnošík [-] ) , P. Joško [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Mathias [-] (70. P. Grabec [-] ) - P. Fusek [-] , V. Bechný [-] , I. Hofer [-] , M. Ulička [-] , A. Utěšený [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , L. Samek [-] , J. Blahetka [-] , O. Berek [-]

ŽK: 62. R. Kalo .
Hráči zápasu: D. Vitásek , D. Štefek , L. Staňo - A. Utěšený .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PRASEK Beno - TOMAKA Robin (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Oldřišov potvrdí minulou výhru proti Bohuslavicím.

Tip: výhra domácích