0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice zaslouženě vyhrály


Branky


10

Sudice proměnily ze spousty šancí tři, a to jim stačilo k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmicím se minulý zápas podařilo poprvé na jaře vyhrát, ale Sudice byly tentokrát nad jejich síly. Hostující družina na hřišti dominovala po celý zápas. Před prvním gólem se dostaly Sudice k několika šancím. Dvakrát mířil z dálky Tomáš Kryštof těsně mimo tři tyče. Po rohu Vojtěcha Kryštofa zase jednou hlavičkoval nepřesně Tomáš Kryštof a o chvíli později to zopakoval Havranke. Střeleckou smůlu protrhly Sudice ve 28. minutě, když Havranke vysunul Zipse, jehož centr našel Riemela, který si balon zpracoval a neomylně zamířil k tyči - 0:1. Šest minut před odchodem do kabin po souhře dvojice Havranke a Valníček se dostal míč na malé vápno k Riemelovi, jenž brankáře obstřelil kolem pravé nohy - 0:2. Kozmice se dostaly do jediné šance, ale Koval v ní neuspěl. 

 

Ve druhé části se obraz hry na hřišti vůbec nezměnil. Kozmice se opět dostaly k jedinému ohrožení hostující kasy, ale Rončka úspěšným nebyl. Na druhé straně Havranke nastřelil domácího brankáře Kozáka. Dvakrát se do zakončení dostal Riemel, jednou ho vychytal brankář, jednou mířil mimo tři tyče. Vojtěch Kryštof zase po průniku do šesntáctky mířil těsně vedle. Tomáš Kryštof po individuální akci, kdy prošel přes čtyři hráče, spravně neseřídil mířidla. Dvacet minut před závěrečným hvizdem si Tomáš Kryštof spravil chuť, kdy si zopakoval svůj průnik a zakončil přesně k tyči - 0:3. Zápas se pak už v poklidu dohrál a Sudice si připsaly tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (hráč): Sudice byly jednoznačně lepším týmem. Nedokázali jsme udržet balon vepředu, všechno jsme hráli vzduchem. Góly jsme dostali po našich chybách.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Celý zápas jsme měli pod kontrolou, jen klid v zakončení nás připravil o větší počet vstřelených branek. Výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - R. Velc [-] , D. Koval [-] , M. Vinárek [-] , A. Miketta [-] , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , M. Plaček [-] (71. T. Teska [-] ) , A. Dihel [-] , D. Rončka [-] , P. Kania [-]

TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , L. Kartous [-] , D. Havranke [-] (81. L. Levák [-] ) , P. Baránek [-] (71. D. Dudek [-] ) , T. Riemel [-] , J. Valníček [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] (76. M. Zeman [-] )

ŽK: 49. M. Daněk - 49. T. Kryštof , 52. D. Havranke .
Hráči zápasu: T. Kryštof , T. Riemel , T. Zips .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BIALAS Miroslav (N), HARTMANN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kozmice se bodově probouzeji, ale na Sudice to stačit nebude.

Tip: výhra hostů