Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice nasázely desítku Oldřišovu


Branky


13

Po poločase vedly Sudice o tři góly, ve druhém nasázely soupeři dalších sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice si v pohodovém tempu poradily vysoko s Oldřišovem, který přijel ve značně okleštěné sestavě. Hned ve třetí minutě se dostaly Sudice do vedení, když centr Zipse si nešťastně srazil do vlastní kasy oldřišovský Fabián - 1:0. Ve 14. minutě se Havranke uvolnil a vnikl do vápna a střelou k tyči nedal brankáři šanci - 2:0. Ve 37. minutě přesně přihrál Tomáš Kryštof Havrankemu, který opět míč zametl k tyči - 3:0. Navíc ještě nepřesně mířili Havranke, Tomáš Kryštof a Vojtěch Kryštof. 

 

Ve druhé části Oldřišov zcela odpadl a Sudice sázely jednu branku za druhou. V 52. minutě se probil do vápna Riemel, a na malém vápně gólově oslovil Havrankeho, jenž zkompletoval hattrick - 4:0. O tři minuty později našel Zips přesně na hranici velkého vápna Vojtěcha Kryštofa, a míč z jeho kopačky skončil u tyčky - 5:0. V 67. minutě se na půlící čáře zbavil dvou protihráčů Tomáš Kryštof a jeho střela z dvaceti pěti metrů skončila v síti - 6:0. V 70. minutě si narazil Riemel s Tomáše Kryštofem, vnikl do šestnáctky a naservíroval míč jako na zlatém podnosu Pitrovi - 7:0. Od 79. minuty hrál navíc Oldřišov bez vyloučeného Kala. Deset minut před koncem se balon po standardni situaci k Vítkovi a ten ho poslal za záda nešťastného Wernera - 8:0. V 88. minutě pláchl Vojtěch Kryštof odevzdané obraně Oldřišova a míč poslal podél nohy brankáře do sítě - 9:0. Desátý úder zasadily Sudice minutu před koncem, když po rohovém kopu vznikla v hostujícím vápně trma vrma, ve které se nejlépe orientoval Vítek a přibalil Oldřišovu na cestu desítku - 10:0. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Chci pochválit kluky, že jsme hráli skoro v kompletní sestavě. Hrálo se za pěkného počasí, prakticky nám celý zápas sedl. Povedl se nám začátek zápasu a od toho se to odvíjelo. Ve druhé půli to už bylo jen otázkou skóre.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Bylo nás málo, jeli jsme jen s jedním náhradníkem. Podali jsme naprosto tristní výkon, a Sudice nás přehrávaly úplně ve všem. Někteří hráči navíc zcela odpadli.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - D. Havranke [-] (58. P. Baránek [-] ) , T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] (58. J. Valníček [-] ) , M. Pitra [-] (77. M. Konečný [-] ) , M. Kryštof [-] (77. M. Zeman [-] ) , P. Vítek [-]

SK Moravan Oldřišov B
L. Werner [-] - P. Grabec [-] , O. Fabián [-] , I. Hofer [-] , M. Ulička [-] , P. Weczerek [-] , J. Vavrečka [-] , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , L. Samek [-] , P. Pardy [-]

ŽK: 22. M. Kryštof , 56. T. Kryštof - 12. R. Kalo . ČK: 79. R. Kalo .
Hráči zápasu: V. Kryštof , D. Havranke .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - HARTOŠ Daniel (N), KARTOUS Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Janík
Tip experta: výhra domácích

Úzké, dlouhé hřiště, které Sudicím vyhovuje a využije ho k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích