2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kozmice dvakrát reagovaly bleskově na vedení Bělé


Branky


13

Bělá šla do vedení, Kozmice hned vyrovnaly. Stejná situace se opakovala i ve druhém poločase. Proto se body dělily mezi oba týmy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice na jaře dosud nebodovaly, a tuto nelichotivou bilanci se jim podařilo zlomit v nedělním zápase na hřiští v Bělé. Zápas moc fotbalové krásy pro oko náročného diváka nenabídl. V prvním poločase se hrála zcela vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. Většina hry se odehrávala ve středu hřiště. Do vedení se dostala ve 33. minutě Běla, když nepovedený centr Jakuba Davida neudržel brankář Sajdok ve svých rukavicích a míč zaplul do brány - 1:0. Odpověď Kozmic byl blesková, když v domácím pokutovém území vznikl zmatek, v chumlu se míč odrazil k Rončkovi, který jej zametl k tyči - 1:1. V závěru poločasu ztroskotal domácí Hiltavský na brankáři Sajdokovi, který jeho pokus vyrazil nohou.

 

Ve druhém poločase byla Bělá o něco lepším týmem, a zatlačila Kozmice před jejich pokutové území, ale tam její snaha končila. Se skórem se zahýbalo až v závěru zápasu. A opět to byla Bělá která se radovala jako první. V 82. minutě propadl centr až k Hiltavskému a ten neměl problém dostat balon do branky - 2:1. Ale stejně jako v prvním poločase, tak i zde Kozmice reagoval hned o pár okamžiků později, když Rončka chtěl centrovat a míč se stočil přímo pod vinkl - 2:2. V závěru se Bělá snažia strhnout výhru na svou stranu, ale dostala se jen k několika závarům. A mohly to být nakonec Kozmice, kdo mohl vyhrát, ale přímý kop z kopačky Krále skončil na hlavě Janíka, a z ní putoval míč vedle tyčky. Zápas tak dospěl k remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Možná jsme byli o trošku lepším týmem, ale remízu považuji za zcela zaslouženou.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): První půle byla zcela vyrovnaná, ve druhé byla Bělá lepším týmem. Na šance to bylo vyrovnané, a proto remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] (46. J. Pekárek [-] ) - M. Hiltavský [-] , J. David [-] , R. Kiesewetter [-] (46. O. Tesař [-] ) , T. Bartusek [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , P. Vybrančík [-] (60. P. Kubina [-] ) , D. Végh [-] , J. Boček [-]

TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - Š. Harazim [-] (61. R. Velc [-] ) , M. Janík [-] , F. Konečný [-] (85. T. Král [-] ) , A. Miketta [-] , M. Daněk [-] , J. Burda [-] (46. D. Koval [-] ) , M. Plaček [-] , A. Dihel [-] , D. Rončka [-] , P. Kania [-]

ŽK: 88. J. Richter - 42. M. Plaček .
Hráči zápasu: M. Papšík - D. Rončka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PUFFLER Jan - LAMPA Jan (N), BOCHŇÁK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Janík
Tip experta: výhra domácích

Kozmicím to vůbec nejde, a Bělá si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích