Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice pokračují ve střeleckých hodech


Branky


19. T. Kretek , 32. T. Sněhota , 37. R. Obrusník , 45. T. Kretek , 52. T. Kretek , 59. T. Sněhota , 64. T. Rataj , 78. T. Kretek , 80. T. Sněhota - 44. M. Vala , 81. M. Vala
12

Bolatice opět střelecky řádily, tentokrát to odnesly Strahovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Bolatic si v sobotním odpoledni pozval k zápasu mužstvo ze Strahovic. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a hosty vyprovodili domů s devíti góly. Ještě než Bolatice vsítily první branku, tak zahodily tři velké šance. V 19. minutě otevřel skóre zápasu po krásné kombinační akci Kretek - 1:0. Další branku přidaly Bolatice ve 32. minutě, když prakticky do prázdné klece doklepával Sněhota - 2:0. Ve 37. minutě si Obrusník narazil s Vlastimilem Dudou, a potřetí pokořil hostujícího gólmana - 3:0. Hosté snížily v samém závěru poločasu, když centr Slavíka trkl hlavou do kasy Vala - 3:1. Bolatice ale ještě dokázaly kontrovat a Kretek jim vrátil tříbrankový náskok - 4:1. 

 

I po přestávce pokračovaly Bolatice ve střeleckých hodech a skóre utěšeně narůstalo. Jejich gólovou produkci začal opět Kretek, který završil hattrick - 5:1. Před hodinou hry už to bylo 6:1, když nekompromisně zakončoval Sněhota. V 64. minutě se zapsal do listiny střelců Rataj - 7:1. V 78. minutě završil svůj gólový koncert svým čtvrtým gólem v zápase Kretek - 8:1. Deset minut před koncem Sněhota taky zkompletoval hattrick - 9:1. Skóre uzavřely Strahovice devět minut před koncem, když Hluchníkův centr uklidil do kasy nohou Vala - 9:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Jak je důležité míti Tomáše se opět potvrdilo. Duo Kretek se Sněhotou dali sedm branek. Byli jsme jasně lepší a vyhráli jsme zaslouženě.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Přijeli jsme v improvizované sestavě, a bez brankáře. Domácí prakticky co střela to branka a pro nás je výsledek příliš krutý.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - P. Tomšů [-] , O. Langer [-] (78. J. Bortlík [-] ) , T. Kretek [-] , F. Kocián [-] , T. Sněhota [-] , D. Sikora [-] , T. Rataj [-] , M. Sněhota [-] , R. Obrusník [-] (67. R. Harazim [-] ) , V. Duda [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] (33. J. Hluchník [-] ) - P. Slavík [-] (51. T. Hanzlík [-] ) - A. Dvořák [-] , J. Beneš [-] , V. Štefek [-] - P. Kubiš [-] , M. Vala [-] - T. Němec [-] , M. Beneš [-] , P. Hluchník [-] , M. Hluchník [-]

Hráči zápasu: T. Kretek .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - JARZAB Jaroslav (N), HANZLÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Janík
Tip experta: výhra domácích

Bolatice mají jasně nejlepší tým v soutěži, a svou dominanci potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích