1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Dolní Benešov


Branky


11

Benešov vedl po půli o dvě branky. Bohuslavice snížily, ale nakonec Benešov jistil tři body v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas mezi místy které od sebe dělí tři kilometry, nabídlo utkání mezi Bohuslavicemi a Dolním Benešovem, který konečně dokázal protrhnout smůlu a  plně bodovat na cizím hřišti. Úvod vyšel Benešovu vskutku parádně, když si Stříbný udělal dva hráče, a milimetrově přihrál Glogarovi, který i s přispěním tyčky dopravil míč do kasy - 0:1. Pak se hrálo víceméně ve středu hřiště a mezi vápny, a šancí bylo poskrovnu. Benešov pak znovu udeřil v 30. minutě, když Kozelek mladší našel Glogara a ten byl opět neomylný - 0:2. Pak už jen Benešov hrozil střelami z dálky. 

 

Ve druhé části se hra opticky vyrovnala, a šance si vypravovaly oba mančafty. V 67. minutě domácí eskadra zápas zdramatizovala, když se míč po standardní situaci Buhly odrazil ke Kociánovi a ten neměl problém míč dostat do kysně - 1:2. Bohuslavice pak chtěly vyrovnat, ale nadějné příležitosti zmařili Vitásek a po něm Štefek. Benešov naopak na druhé straně spíše branku domácích ostřeloval střelami z dálky, které si svůj cíl nenašly. Neúspěšnými byli Husovský, Kozelek mladší, Bittner a Večerek. Benešov pak pojistil výhru v 90. minutě, když Glogarovu nahrávku procedil skrze gólmana Kozelek starší - 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Daniel Kotzur (hráč): V prvním poločase potrestal Benešov naše dvě chyby a ujal se vedení. Druhý poločas byl vyrovnaný a nám se podařilo snížit. Benešov to pak na konci pojistil. Vyhrál zaslouženě, protože dával góly.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Opět nám pomohli kluci z dorostu, obrana nám fungovala perfektně, a my jsme konečně vyhráli i venku.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - P. Štefek [-] , P. Kocián [-] , T. Hruška [-] , J. Vitásek [-] , T. Chlopčík [-] , D. Buhla [-] (79. L. Piskoř [-] ) , R. Pochopien [-] , A. Barč [-] , I. Dominik [-] (85. J. Zajíček [-] ) , V. Janoš [-] (46. O. Mika [-] )

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - T. Glogar [-] , P. Kozelek [-] , J. Reichel [-] (61. K. Dvořák [-] ) , L. Stříbný [-] , D. Večerek [-] , P. Bittner [-] (72. P. Kozelek [-] ) , L. Šikora [-] , A. Komárek [-] (55. A. Ohřál [-] ) , R. Husovský [-] , J. Polák [-]

ŽK: 83. I. Dominik - 27. L. Šikora .
Hráči zápasu: D. Buhla - P. Bittner , D. Večerek , T. Glogar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - FIURÁŠEK František (N), BENA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů