1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


11

Hať se ujala vedení na sklonku poločasu. Strahovicím se podařilo srovnat krok po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice se střetly v sobotním parném odpoledni s týmem z Hatě. Hned v úvodu zavraždil velkou šanci domácí smolař dne Stříbný. Na druhé straně odpověděl stejnou mincí haťský Fryštácky. Další příležitosti za hosty zahodili Macháček, Tyleček a Kliment. Strahovice hrozily z rychlých brejků, ale Stříbnému prostě nebylo přáno, stejně se vedlo i Dvořákovi s Benešem. Kubiš z přímého kopu jen nastřelil tyčku. Už se skoro schylovalo k bezbrankovému poločasu, ale proti byli hosté z Hatě, když ve 45. minutě, když nákop stopera Horáka dopravil do sítě hlavou Tyleček - 0:1. 

 

Začátek druhého poločasu patřil domácí družině ze Strahovic. Po hodině hry se objevil ve velké šanci Slavík, ale jeho pokus asi ze 7 metrů skončil mimo branku. V 64. minutě se ale už Strahovice radovaly se srovnání skóre. To si přímý kop postavil Kubiš a střelou, která měla prvoligové parametry nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:1. Strahovice pak opět vyhořely v šancích Stříbným, Slavíkem a Valou. V závěru ještě mohla výhru na svou stranu strhnout Hať, ale střídající trenér Janík se slavným v 91. minutě nestal. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): První poločas byl vyrovnaný, dokonce měla místy navrch i Hať. Ve druhém už to byl na jednu branku, ale vstřelit než jeden gól byl pro nás nadlidský výkon. Jsem docela zklamán.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Byl to festival neproměněných šancí, takže remízu považuji za zcela zaslouženou. Chyběli nám čtyři klíčový hráči, ale myslím, že jsme obstáli.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - P. Slavík [-] , R. Hladík [-] , M. Obrusník [-] , F. Schenk [-] - P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (76. M. Hluchník [-] ) , J. Beneš [-] (81. M. Vala [-] ) , Š. Beneš [-] - J. Stříbný [-] (76. T. Němec [-] ) , P. Kubiš [-]

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - J. Nováček [-] (72. T. Kalvar [-] ) , J. Kliment [-] , D. Majer [-] , J. Macháček [-] (86. M. Janík [-] ) , J. Fryštácký [-] , L. Tyleček [-] (65. J. Válek [-] ) , V. Machalla [-] , L. Štverka [-] (75. M. Sojčák [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-] (65. A. Heglas [-] )

Hráči zápasu: J. Beneš - V. Machalla , T. Kalvar , M. Wozniak .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - VANĚK Pavel (N), PAVLENKA Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak než nám věřit. Doma by jsme měli vyhrávat a Hať by pro nás neměla být problém.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů