Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice porazily oslabenou Závadu


Branky


14

Sudice daly Závadě pět branek a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada přijela do Sudic pouze v jedenácti hráčích a během utkání se jí ještě další tři hráčí zranili a musela tak dohrávat v osmi lidech. Sudice byly po celý zápas lepším týmem. Do vedení ale mohla jít Závada, když se do samostatného nájezdu dostal Daniel Štefek, ale pouze nastřelil sudického brankáře Bočka. V 6. minutě odcentroval Schwenzner balon přímo na hlavu Vojtěcha Kryštofa, a jeho hlavička se zastavila až v brance - 1:0. O chvilku později zahodil sudickou šanci Tomáš Kryštof. V 10. minutě se už Sudice radovaly z branky, když aut Zipse skončil u Michala Kryštofa, a jeho nenápadná střela přes tři obránce zaplula až do sítě - 2:0. Závada mohla kontrovat opět Danielm Štefkem, ale ten střílel v nadějné pozici nad. V 16. minutě vychytal závadský gólman Krajíček Vojtěcha Kryštofa. Ve 20. minutě střelu hostujícího Martina Štefka zastavilo břevno. Zbytek poločasu se už odehrál bez většího vzruchu. 

 

Hned na začátku druhé půle Sudice navýšily svůj náskok, když střela Riemela skončila na břevně, a hlavička Baránka si už svůj cíl našla - 3:0. V dalším průběhu poločasu se postupně Závadě zranili dva a potom i třetí hráč, takže se začala soustředit na obranu, aby nedostala větší brankový příděl. Sudice se už dokázaly prosadit pouze dvakrát. V 73. minutě volný přímý kop Tomáše Kryštofa uklidil přímo z voleje do sítě Zips - 4:0. Poslední branku zaznamenal šest minut před koncem po přihrávce Riemela, střelou do prázdné klece Pitra - 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Od začátku jsme byli lepším týmem. Závada přijela pouze v jedenácti, pak se jim zranili dva hráči, a nakonec dohrávala v osmi. My jsme dali pět branek a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Přijeli jsme jen s jedenácti hráči, pak se nám postupně zranili další tři a my dohrávali v osmi. Domácí hráli jednoduchý fotbal, jejich výhra je zcela zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - V. Kryštof [-] , T. Kryštof [-] , R. Molnár [-] (46. D. Dudek [-] ) , P. Baránek [-] (72. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Štefek [-] , M. Štefek [-] , R. Husárik [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , M. Majhofer [-] , P. Joško [-] , J. Sniehotta [-]

ŽK: 27. T. Kryštof , 59. M. Pitra , 77. M. Zeman .
Hráči zápasu: T. Riemel , T. Zips , V. Kryštof .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUDELA Dalibor (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Kotzur
Tip experta: remíza

Tady očekávám vyrovnaný souboj, který skončí plichtou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů