M. Duda 15.
M. Duda 61.
M. Duda 80.
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky na jaře poprvé vyhrály


Branky


15. M. Duda , 61. M. Duda , 80. M. Duda - 64. J. Klement , 88. J. Gletník
14

Po poločase vedly Darkovičky o jeden gól. Pak dvakrát své vedení navýšily, Oldřišovu se vždy podařilo dvakrát snížit. Domácí ale těsnou výhru udrželi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky přivítaly v sobotním odpoledni na svém domovském hřišti celek z Oldřišova. Oldřišov byl po celý zápas fotbalovějším týmem, ale jeho snaha se rozbíjela před pokutovým územím Darkoviček. Domácí naopak hrozili z rychlých brejků. Jeden takový brejk se Darkovičkám podařil po čtvrthodině hry, kdy se za hostující defenzivu dostal Duda a s chladnou hlavou pokořil brankáře Rychlého - 1:0. Oldřišov nadále diktoval tempo hry, ale dostal se jen ke střelám Uličky, které však ke gólu nevedly. 

 

Druhý poločas se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. První brejk ještě Duda po nahrávce Vilkuse zahodil, ale v 60. minutě ho vyslal přesně na zteč Helštýn, a Duda podruhé v zápase nedal šanci hostujícímu brankáři - 2:0. Oldřišov ale kontroval o tři minuty později když nahrávku Gletníka zametl do kasy neomylně Klemenet - 2:1. Oldřišov otevřel hru a okýnek v jeho obraně bezezbytku využila deset minut před koncem zápasu dvojice Vilkus Duda, když druhý jmenovaný uzavřel svůj hattrick - 3:1. Oldřišov už jen dokázal dvě minuty před závěrečným hvizdem korigovat skóre Samkem, po přesném pasu Gletníka - 3:2. Darkovičky už ve zbytku zápasu svou první jarní výhru udržely. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Konečně jsme vyhráli. Oldřišov byl sice lepší, ale jen před šestnáctku. V obraně měl okénka, kterých jsme využívali k rychlým a smrticím brejkům.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Celý zápas jsme byli fotbalovějším týmem, ale Darkovičky hrozily z rychlých brejků, ze kterých nakonec rozhodly.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - D. Schebestik [-] , A. Zlotý [-] , P. Ender [-] , J. Hanus [-] - D. Hruška [-] , P. Helštýn [-] , M. Gai [-] , R. Kempný [-] (64. L. Lička [-] ) - A. Vilkus [-] (86. J. Kneifel [-] ) , M. Duda [-]

SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - O. Fabián [-] (73. P. Mathias [-] ) , J. Klement [-] , J. Mrázek [-] (64. P. Weczerek [-] ) , M. Ulička [-] , J. Gletník [-] , M. Dedek [-] , A. Latton [-] , L. Samek [-] , M. Steuer [-] , P. Pardy [-]

ŽK: 36. A. Vilkus - 36. L. Samek .
Hráči zápasu: M. Duda - L. Samek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - MÍL Jan (N), VÁCLAVÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Kotzur
Tip experta: výhra hostů

Oldřišov sice prohrál s Bolaticemi minulý zápas, ale chce si určitě upevnit svou pozici a dotáhnout se na Dolní Benešov, takže volím jeho výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích