Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku rozhodl Kretek v poslední minutě


Branky


13

Diváci viděli devět branek. Bolatice vstřelily pět a těsně vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov si pozval v sobotní odpoledni na svůj domovský pažit lídra tabulky z Bolatic. Počasí fotbalu přálo a obě družiny nabídly fanouškům atraktivní podívanou až do poslední minuty. První půlhodinu měly převahu Bolatice, ale ani Kretek, Langer, ani Tomáš Sněhota své nadějné příležitosti proměnit nedokázali. Vedení se tak paradoxně ujal Oldřišov, když z rohu hřiště takřka z brankové čarky našel Ulička před brankou Klementa, a ten načal svůj brankový koncert - 1:0. Ve 35. minutě hosté vyrovnali, když míč po ose Kretek, Langer doputoval k Sikorovi, který propálil domácího brankáře - 1:1. V 39. minutě poslal Ulička balon do běhu Bechnému, který obhodil brankáře Wránu - 2:1. Za dvě minuty později po nahrávce Bechného nedal brankáři šanci Klement - 3:1. Bolatice za pár sekund snižovaly, když Boček z hranice vápna prostřelil brankáře Rychlého - 3:2. 

 

Po přestávce pokračovalo nadále drama. Krok srovnaly Bolatice v 54. minutě díky nejlepšímu střelci soutěže Kretkovi - 3:3. V 68. minut převážily Bolatice misku vah na svou stranu, když se na hranici šestnáctky zmocnil míče Langer a střelou k tyči rozvlnil síť za zády brankáře Rychlého - 3:4. Oldřišov ale vyrovnal už za tři minuty, když Klement dostal balon od Uličky do vápna a završil tak hattrick - 4:4. Drama vyvrcholilo v 89. minutě, když všudybyl Kretek dorazil míč vyražený brankářem Rychlým zpátky do sítě - 4:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Zápas to byl pěkný, bylo výborně připravené hřiště. Bolatice byly o něco lepším týmem, měly více šancí. Hodně toho pochytali i brankáři.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byl to zápas se vším všudy, musel se divákům hodně líbit, a až do poslední minuty to byl nervy drásající souboj. My jsme nakonec v poslední minutě vsítili rozhodující branku.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - V. Bechný [-] , J. Klement [-] , P. Mathias [-] (60. J. Mrázek [-] ) , M. Ulička [-] (82. O. Fabián [-] ) , J. Gletník [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , M. Steuer [-] , O. Berek [-] (73. P. Latoň [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Kretek [-] , O. Langer [-] (73. J. Slivka [-] ) , D. Sikora [-] (84. P. Tomšů [-] ) , P. Boček [-] , T. Sněhota [-] , P. Sněhota [-] (65. T. Rataj [-] ) , M. Sněhota [-] , R. Obrusník [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

ŽK: 20. R. Kalo - 21. D. Sikora , 80. T. Rataj .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - ČECH Zdeněk (N), BOČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oldřišov bude chtít doma překvapit ale Bolatice zvítězí s přehledem a podrží si první místo.

Tip: výhra hostů