1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice bodově vykradly Bělou


Branky


10. M. Papšík - 27. D. Kotzur , 32. V. Mička , 52. D. Buhla , 73. V. Janoš
11

Běla sice vedla, ale Bohuslavice do půlky otočily, a pak ještě přidaly dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá na svém trávníku přivítala celek z Bohuslavic. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Pak se ale po deseti minutách hry postavil k přímému kopu domácí kapitán Papšík a míč se z jeho kopačky zastavil až v síti - 1:0. V dalších šancích si mohl dvakrát drbat hlavu domácí Kamrád. Jednou mu v poslední chvíli ukopl míč obránce hostů, ve druhém případě přestřelil kasu. Ve 27. minutě se zmocnil na půlící čáře míče Kotzur, přešel přes čtyři hráče, a když nevěděl co míčem, vystřelil a vyrovnal - 1:1. O pět minut později po přetaženém centru poslal míč do sítě hlavou přes obránce Mička - 1:2. Bělá mohla vyrovnat Bartuskem, ale napálila jen tyč. Bohuslavice nebezpečně pálily Vitáskem, Janošem a Šramelem. 

 

Po pauze už Bohuslavice na hřišti dominovaly. Svůj náskok pak navýšily v 54 minutě, když centr ze strany díky větru přistál u Buhly, a ten z pěti metrů zavěsil míč do kasy - 1:3. Bělá pak se sice snažila, ale její snaha byla taková jalová, a Bohuslavice si chytře hlídaly své vedení. To navíc zvýšily v 73. minutě, když z půlky hřiště utekl Janoš, udělal si obránce a střelou zpoza šestnáctky nedal domácímu brankáři šanci - 1:4. Zápas se už pak dohrával, a kaňkou na něm bylo zranění Kotzura, kterého po zápase museli odvézt do nemocnice s pochroumanou holenní kostí.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Začátek byl opatrnější, ale pak jsme se ujali vedení, a mohli přidat další branky. Ale Bohuslavice vyrovnaly a pak skóre otočily. Ve druhé půli už nás přehrávali a přidali další dvě branky.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zase jsme hráli v improvizované sestavě, a trvalo skoro dvacet minut než jsme si zvykli na terén, a začali jsme hru vyrovnávat. Druhý poločas už byl v naší režii. Musím klukům poděkovat za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] (46. O. Tesař [-] ) - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , T. Bartusek [-] , P. Kamrád [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] (76. J. Pekárek [-] ) , D. Végh [-] (67. P. Vybrančík [-] ) , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - V. Mička [-] , T. Hruška [-] (46. T. Chlopčík [-] ) , D. Kotzur [-] , D. Buhla [-] (69. P. Štefek [-] ) , V. Janoš [-] (79. L. Piskoř [-] ) , J. Vitásek [-] , L. Kušnír [-] (80. A. Barč [-] ) , M. Šramel [-] , J. Štefek [-] , P. Kocián [-] (46. I. Dominik [-] )

ŽK: 24. J. Boček , 85. J. David .
Hráči zápasu: T. Bartusek - D. Kotzur , D. Buhla , V. Janoš .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - DAVID Petr (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: výhra domácích

Bělá je na svém hřišti hodně silná, Bohuslavice určitě chtějí odčinit nepovedený podzim, ale na to si budou muset počkat.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích