Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice přestřílely Sudice


Branky


11

Oba týmy nabídly fanouškům osm branek, z nichž dali domácí šest a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zajímavém utkání se střetla mužstva Služovic a Sudic. Služovice se dostaly velmi brzy do vedení, když odcentroval Martin Kremser a hlavička Nováka byla neomylná - 1:0. V 15. minutě ještě Trunčík nezakončil, ale o tři minuty později po dlouhém autu Martina Kremsera procedil hostujícího brankáře Leváka - 2:0. Ve 20. minutě Sudice snížily, když Riemel netypicky pravou nohou poslal pomocí tyče míč do kasy - 2:1. Po půlhodině hry sklepl Urban míč na Čípa a ten zpoza šetnáctky nemilosrdně trestal - 3:1. Za tohoto stavu zahrozily Sudice Tomášem a Vojtěchem Kryštofem, ale bez efektu. V 36. minutě svou samostatnou akci zakončil Urban ránou k tyči - 4:1. Těsně před poločasem se k odraženému balonu dostal sudický Riemel a procedil gólmana - 4:2.

 

Úvod druhého poločasu patřil Služovicím, které zatlačily hosty. Své šance zahodili Urban, Trunčík, Martin Kremser s Čípem. Pak se ke slovu dostaly i Sudice, ale Vojtěchu Kryštofovi s Baránkem nebylo souzeno se radovat z branky. V 68. minutě prodloužil rohový kop hlavou Černý na Aleše Cimingu, a ten hlavou poslal merunu do sítě - 5:2. Sudice odpověděly střelami Riemela a Tomáše Kryštofa. Definitivní podobu výsledku dal čtyři minuty před koncem Trunčík, jehož nepovedená střela prošla brankáři pod tělem - 6:2. Pak už jen nepřesně stříleli Trunčík, Urban a Vojtěch Kremser.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme hráli proti větru, ale i tak jsme si vytvořili dost šancí, a dali jsme čtyři krásné góly. Druhá půle se už víceméně dohrávala. Přidali jsme další dva góly a bylo hotovo.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Byl to vyrovnaný fotbal, hrálo se kombinačně. Služovice své šance proměnily, a my ne. Hráli chytřejší fotbal, a proto to skončilo 6:2.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
T. Borecki [-] - P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] (81. P. Pšenák [-] ) , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] (59. A. Ciminga [-] ) - A. Lasák [-] (72. M. Wójcicki [-] ) , J. Černý [-] , J. Novák [-] (70. J. Knura [-] ) , M. Číp [-] - M. Trunčík [-] , V. Urban [-]

TJ Sokol Sudice
L. Levák [-] - V. Kryštof [-] , L. Kartous [-] , T. Kryštof [-] , R. Molnár [-] (70. M. Zeman [-] ) , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] , P. Vítek [-]

ŽK: 24. V. Kryštof .
Hráči zápasu: M. Trunčík , A. Lasák - T. Kryštof , T. Riemel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: výhra domácích

Náš první zápas a hned proti doma neoblíbeným Sudicím. Máme jim z podzimu co vracet a nic jiného než vítězství nebereme.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích