3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 14:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov v dohrávce zdolal Hať


Branky


0

Po půlhodině hry šel Benešov do vedení, a pak přidal zkraje druhého poločasu dva góly a bylo po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov přivítal v dohrávaném zápase na svém hřišti mužstvo z Hatě. Domácím dlouho trvalo než se rozkoukali, a Hať byla opticky lepším týmem, ale více než k pár propagačním střelám se nedostala. Benešov pomalu začal vystrkovat drápky po dvaceti pěti minutách hry, kdy se ve dvou šancíh objevil Glogar. Nejdříve na malém vápně jeho pokus vychytal hostující brankář Wozniak reflexivním zákrokem. Pak jeho pokus orazítkoval tyč a míč šel kolem brankáře pak směrem ven. Ve 33. minutě se už Benešov  ujal vedení, když se rohový kop odrazil ke Kozlovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. V dalším průběhu poločasu domácí dominovali. Dvakrát střílel těsně vedle Lokoč. Husovský zamířil svůj přímý kop do břevna a Lorenzovu střelu zblokovala hostující obrana. 

 

Hned zkraje druhé půle zasadil Dolním Benešov hostům dva údery, které rozhodly o osudu střetnutí. Nejdříve ve 48. minutě napřáhl z třiceti metrů Šefčík a míč z jeho kopačky vymetl šibenici - 2:0. O tři minuty později začala akce u Vaculíka, pokračovala přes Reichela, jehož centr našel ve vápně Kozla, který si míč zpracoval a přehodil hostujícího brankáře - 3:0. Pak se už zápas víceméně dohrával v poklidném tempu. Benešov se už dostal do jediné vážnější šance, ale po centru Reichela Kozelek starší nezamířil přesně. Na druhé straně se dostala Hať k jedinému vážnějšímu ohrožení branky, ale střela Klimenta mířila jen doprostřed branky. Benešov si v pohodě dokráčel ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Zhruba dvacet pět minut byli hosté lepším týmem. Pak jsem dominovali, vystřelili gól a hráli jsme vskutku dobře. Na počátku druhého poločasu jsme dali další dva góly a bylo hotovo.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Chyběli nám někteří hráči. V prvním poločase náš k ničemu nepustili. Pak jsme ve druhém dvakrát inkasovali a bylo po nás.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - J. Kozel [-] (65. P. Kichner [-] ) , P. Lokoč [-] (80. P. Kozelek [-] ) , T. Glogar [-] (46. J. Reichel [-] ) , J. Šefčík [-] , D. Lorenz [-] , P. Kozelek [-] (57. K. Dvořák [-] ) , L. Šikora [-] , R. Husovský [-] , J. Polák [-] , M. Vaculík [-] (85. T. Miketa [-] )

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - L. Tyleček [-] (57. M. Sojčák [-] ) , J. Kliment [-] , L. Machalla [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , R. Polášek [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] (60. V. Adamčík [-] ) , P. Horák [-] (77. M. Janík [-] ) , D. Fojtík [-]

ŽK: 69. J. Macháček .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BARÁNEK Petr (N), MACHALLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.