4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr dostal výprask v Závadě


Branky


2. P. Joško , 50. L. Staňo , 80. L. Staňo , 90. D. Gryz
0

Závada se ujala vedení už na začátku zápasu. Ve druhé půli přidala další tři branky a debakl byl na světě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K obrovskému překvapení došlo k Závadě, kde dostal lídr z Bolatic čtyřgólový nášup. Nutno však říct, že výsledek odpovídá dění na hřišti. Domácím vyšel vstup do zápasu skvěle, už ve 2. minutě se vřítil jako uragán do hostujícího vápna Joško, spracoval si míč a přeloboval hostujícího brankáře - 1:0. Závada byla nadále aktivnější. Hodně vidět byl Husárik, který několikrát ohrozil hostující svatyni. V poslední desetiminutovce první půle zahodili šance Michal Štefek, Husárik a Daniel Štefek. Bolatice se dostaly ke slovu až v závěru poločasu, ale jejich střela skončila nad a roh mířící do kasy vyrazil nad břevno Krajíček.

 

Obraz hry se nezměnil ani po pauze. Závada nadále vedoucí celek přehrávala. Hned po přestávce pálil vedle Husárik. Po rohu v 48. minutě hlavičkoval Gryz mimo tři tyče. V 50. minutě už vybuchla v Závadě gólová radost, když Daniel Štefek našel pod sebou Staňa, který už neměl problém dopravit míč do kasy - 2:0. Pak na půlhodiny hra upadla do rozháranosti. Teprve deset minut před koncem přenesl Daniel Štefek míč na druhou stranu na Husárika, který vyslal přihrávku na Staňa, jenž si obešel i hostujícího brankáře a zavěsil - 3:0. V 90. minutě vystřelil pumelici Lébl, hostující brankář míč vyrazil ke kopačkám Daniela Štefka, jež ale dorážku usměrnil mimo branku. Poslední gól padl až v nastavení, když si míč zpracoval Gryz a z 22 metrů vymetl šibenici hostující branky - 4:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Závada hrála skvěle. Výsledek odpovídá předvedené hře. Do zápasu jsme vlétli a hned jsme se ujali vedení. Celý první poločas jsme byli aktivnější a měli jsme lepší přechod do útoku. Druhý poločas jsme nadále tlačili a přidali jsme ještě tři branky a zvítězili zaslouženě.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Hráli jsme hodně špatně. Hned z prvního útoku jsme dostali prvního góla po selhání obrany. Hráli jsme špatně ve středu hřiště. Jsem z našeho výkonu naprosto zklamán. Závada nás přehrála ve všem a vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Štefek [-] , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , R. Husárik [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] (75. Z. Staněk [-] ) , M. Krupa [-] , P. Chřibek [-] (75. J. Lébl [-] ) , P. Joško [-] (56. M. Majhofer [-] )

FK Bolatice B
T. Breuer [-] - O. Langer [-] , K. Krečmer [-] (80. J. Bortlík [-] ) , P. Boček [-] (65. P. Nawrath [-] ) , T. Sněhota [-] , T. Rataj [-] (55. P. Tomšů [-] ) , D. Macura [-] (46. F. Kocián [-] ) , K. Rataj [-] (46. P. Sněhota [-] ) , R. Obrusník [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

Hráči zápasu: P. Krajíček , L. Staňo , R. Husárik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRASEK Beno - JEČMÍNEK Jiří (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.