Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si zastřílel v Litultovicích


Branky


21

Do poločasu vedl Budišov o čtyři branky, a pak v pohodě ještě o dvě branky skóre navýšil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice zaskočily Budišov hned z prvního útoku, když Tengler prodloužil hlavou na Drápala, který sám před brankářem nezaváhal – 1:0. Budišov vyrovnal o pět minut později, když se Vondroušovi podařilo přehodit brankáře, poté co si Filip Pražík udělal čtyři hráče a přihrál mu – 1:1. Ve 12. minutě po průniku Kurice skóroval nezadržitelně Pizur – 1:2. Litultovice vyrovnaly po důrazu Doležela, který vyslal do samostatného nájezdu Haase, který byl nekompromisní – 2:2. Ve 27. minutě propadla brankáři mezi rukami lehká střela Hudečka do branky – 2:3. Za dvě minuty se dostal tváří tvář brankáři, po přesná kolmici Filpa Pražáka, Pizur a zachoval ledový klid – 2:4. Po akci dvojice Pizur a Kuric zvyšoval druhý jmenovaný na 2:5. Pět minut před pauzou si oba svou akci zopakovali a Kuric nedal brankáři opět šanci – 2:6. Další hostující šance zahodili Kuric, Pizur a Vondrouš.

 

Po přestávce snížil litultovický Haas, který střelou z dálky obstřelil brankáře Němečka – 3:6. V 58. minutě si postavil míč na značku pokutového kopu Roman Modelský a nezaváhal – 3:7. Penalta byla nařízená poté, co Kuric nastřelil ruku domácího stopera. V 72. minutě se krásně uvolnil Martin Pražák a lišácký přeloboval brankáře – 3:8. Účet zápasu uzavřel osm minut před koncem po vysunutí Siažíka svým třetím gólem v zápase Pizur – 3:9. Budišov pak několikrát atakoval desítku, ale už brankáře Litultovic nedokázal pokořit.     



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): V podstatě to bylo celých devadesát minut na jednu branku. Jejich góly v podstatě padly po našich chybách v obraně. Dobře jsme kombinovali a výsledek hovoří za vše.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - J. Raschka [-] (80. J. Honig [-] ) , O. Doležel [-] (46. S. Konečný [-] ) , Š. Šťavík [-] , J. Čermín [-] (46. A. Balek [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Němeček [-] , D. Siažík [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] (31. R. Modelský [-] ) - J. Kuric [-] (76. P. Modelský [-] ) , P. Pizur [-] , F. Pražák [-] , V. Hudeček [-] - M. Pražák [-]

ŽK: 58. O. Minarčík - 13. P. Pizur .
Hráči zápasu: P. Pizur , J. Kuric , M. Pražák , R. Modelský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Budišov si bude chtít zpravit náladu po minulém debaklu a soupeře porazí

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Budišov v minulém kole totálně propadl na hřišti Stěbořic. My se pokusíme také favorita překvapit a alespoň zápas dovést do remízového stavu.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Budišov už jen dohrává a Litultovice sice nyní neprožívají růžové období, ale dokáži se na soupeře vyhecovat a porazit ho.