1:1
(0:1)
42. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina vyrovnala v závěru utkání


Branky


21

Až do 89. minuty držely Jakartovice jednobrankový náskok. Vřesině se ale podařilo srovnat krok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice přijely do Vřesiny obhajovat druhé místo v tabulce, které může ještě znamenat postup. Jakartovice byly po celý zápas dominantnějším týmem, když tým dirigoval skvěle ve středu hřiště špílmachr Palkovič. Jenže se zakončením byly značně na štíru. Jen v prvním poločase zavraždili šance Tkadleček, Urban a Palkovič, když je buď vychytal brankář Lampart, nebo špatně seřídili mířidla. Do vedení šli hosté čtyři minuty před pauzou, když po rychlé akci na jejímž začátku stál agilně hrající Palkovič, a nahrávce Tkadlečka skóroval do prázdné klece kanonýr Urban – 0:1. Vřesina se do zakončení dostala až v závěru poločasu, když brankář Janech vychytal postupně Bočka a po něm Boháče. 

 

I ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a Jakartovice nadále zahazovali své nadějné příležitosti. Hlavně Tkadleček se musel často drbat na hlavě. V největší šanci orazítkoval břevno domácí svatyně. I Tkadleček nenazul střelecké kopačky. Vřesina hrozila střelami z dálky. Boháč ale mířil jen těsně vedle a Hořínkův pokus vyrazi Janech na rohový kop.  Dvě minuty před koncem přišel pro hosty zákonitý trest, když přímý kop Čecha ještě dokázal Janech vyrazit, ale na dorážku Ondřeje Kociána byl už krátký – 1:1. V samém závěru ještě mohla Vřesina skóre otočit, ale Hořínek orazítkoval jen břevno. Jakartovice ale díky bodu drží trumfy ve svých rukou, protože mají lepší vzájemné zápasy se Stěbořicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (Vedoucí týmu): Jakartovice byly velice kvalitním mančaftem a vytvořily si několik šancí. My jsme dokázali v závěru zápasu srovnat a měli i možnost skóre otočit.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Na hráčích bylo vidět, že chtějí vyhrát, a podali jsme nejlepší výkon v sezóně. Bohužel jsme vyhořeli v koncovce, a nakonec mohli domácí i skóre v závěru zápasu otočit. Bod beru, i když potom průběhu jsme mohli mít více.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] (65. J. Vitásek [-] ) , V. Čech [-] , P. Kolár [-] , M. Boháč [-] (84. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Hořínek [-] , P. Strakoš [-] , O. Kocián [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Hlaváč [-] , L. Martinka [-] , P. Heinzke [-] , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , M. Sváček [-] , D. Petroš [-] , R. Schreiber [-] , R. Urban [-]

ŽK: 36. P. Boček .
Hráči zápasu: K. Palkovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - KOMÁREK Milan, RONČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Vřesina nezažívá nejlepší období a hosty bude motivovat druhá příčka v tabulce

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Vřesina má velké výkonnostní výkyvy a doma se jim na jaře vůbec nedaří, i přesto si myslím, že Jakartovicím nedají nic zadarmo. Vidím to spíše na dělbu bodů.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

POSLEDNÍ DOMÁCÍ ZÁPAS, KTERÝ BUDE DOUFÁM ZA TŘI BODY