Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina přišla o tři body v poslední minutě


Branky


10. P. Boček , 20. V. Kocian , 29. V. Kocian , 85. P. Boček - 28. P. Cojg , 39. P. Šafarčík , 69. P. Cojg , 90. P. Ševior
19

Vřesina po celý zápas tahala za delší strau provazu, ale nakonec v závěru přišla o dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina dohrává sezónu se značným lazaretem, a na jejím výkonu to bylo znát. Už ve 3. minutě zahrozily Hněvošice po centru Pawla Cojga a hlavičce Ševiora, která mířila nad. V 10. minutě si vystřihl po standardce nůžky Boček a domácí poprvé křičeli gól – 1:0. Ve 12. minutě vypáli z první vřesinský Boháč, ale Hartmann jeho pokus vyrazil nohou. O deset minut později si narazil Kocián s Vojáčkem a prvně jmenovaný uklidil balon na zadní tyč – 2:0. Hněvošice se zastřelovaly pokusy Ševiora. Ve 28. minutě se položil do míče z dvaceti metrů Pawel Cojg, který dostal nahrávku od Ševiora, a Lampart byl bez šance – 2:1. O pár sekund později po dlouhém autu Gajdy vrátil domácím dvoubrankový náskok Kocián – 3:1. Hněvošice ale ještě do pauzy stačily snížit, když po přímém kopu Reného Buchty našel Šumník pod sebou Šafarčíka, který byl nemilosrdný – 3:2.

 

Úvod druhého poločasu patřil Vřesině, ale Kasan ze samostatného nájezdu nedokázal zakončit do branky. V 55. minutě Vojáček zamířil pouze do břevna hněvošické kasy. Dvacet minut před konce po vysunutí Ševiora a přesném zakončení Pawla Cojga svítily na světelné tabuli dvě trojky a začínalo se odznova – 3:3. Vřesině mohl vrátit vedení zkušený Koval, jehož hlavička po rohovém kopu mířila nad branku. Pět minut před koncem vrátil domácím vedení po centru Čecha Boček – 4:3. Hosté ale bojovali až do konce. Nejdříve v 90. minutě vyrazil pokus Ševiora brankář Lampart na roh. K němu se postavil Pawel Cojg, který našel hlavičku Ševiora a ten hostům zajistil druhý jarní bod - 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (Vedoucí týmu): Byli jsme lepším týmem na hřišti, ale díky neproměněným šancím jsme přišli o výhru. Hosté nám dávali branky pouze z našich fatálních chyb, a ukázali produktivitu.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Jedeme teď na remízové vlně. Domácí asi měli více šancí, dokonce trefili i tyčku. Remízu ale považují za spravedlivou, protože jsme to nevzdali a hráli jsme až do konce zápasu naplno.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] (65. P. Koval [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] (35. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Vitásek [-] , P. Strakoš [-] , M. Gajda [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (87. B. Cojg [-] ) , F. Šumník [-] (68. Š. Čirž [-] ) , D. Buchta [-] , P. Šafarčík [-] (88. P. Bartošík [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] (88. P. Kvita [-] ) , Z. Vrána [-] , A. Vavřinčík [-] (75. J. Stříbný [-] )

Hráči zápasu: P. Cojg .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VRBA Martin, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra domácích

Vřesina doma umí, a myslím si, že Hnevošice porazí.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Věřím, že dorazí více hráčů a odčiníme Štítinu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích