0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci branky neviděli


Branky


21

Střelci stříleli slepými náboji a diváci branky neviděli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prajzském derby mezi posledními Hněvošicemi a rezervou Kobeřic natěšení fanoušci na branku marně čekali. Hrála se vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. V prvním dějství byl v domácí eskadře aktivní Šafarčík, ale třikrát mířil slepými náboji. Jeho pokusy mu buď zblokovala hostující obrana, nebo ho vychytal hostující brankář Stříbný, a v posledním pokusu nezamířil mezi tři tyče.  Za Kobeřice spálil dvě šance Janík, a třikrát nepřesně mířil Otlík. Tady zase zářil hněvošický strážce svatyně Hartmann, nebo hostujícím ostrostřelcům zvlhl střelecký prach. Do kabin se obě družiny rozcházely za bezbrankového stavu. 

 

Ve druhé části se obraz hry nezměnil. Přece jen nebezpečnější byly Kobeřice, kterým se podařilo dvakrát orazítkovat jen brankovou konstrukci domácí klece. Do břevna mířili nejdříve hodně aktivně hrající Otlík a v samém závěru zápasu jeho kousek zopakoval Hahn. Opět byl nebezpčný Janík, ale ten po celý zápas nenazul střelecké kopačky. Hněvošice si jedinou stoprocentní šanci vypracovaly deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Ševior tváří v tvář před brankářem Stříbný míč neprocedil do kasy. V poslední minutě ještě pálil nad bránu po rohovém kopu Vrána. Hněvošice remízou získaly první jarní bod.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Oboustranně vyrovnaný zápas, přeci jen hosté hrozili více, a nebezpečný byl hlavně Janík. Remízu považují za spravedlivou pro obě mužstva.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): My jsme přijeli s torzem sestavy. Hrála se vyrovnaná partie, s šancemi na obou stranách. Gólmani ale své mužstva podrželi.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - J. Stříbný [-] , Š. Čirž [-] , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (76. M. Schlehofer [-] ) , D. Buchta [-] (76. P. Kvita [-] ) , P. Šafarčík [-] , P. Cojg [-] (76. B. Cojg [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Hahn [-] , M. Kubeša [-] , J. Janík [-] , D. Lasák [-] , L. Rycka [-] (73. A. Lasák [-] ) , J. Bečica [-] , J. Otlík [-] , L. Jašek [-] , P. Ullrich [-] , D. Václavík [-] (4. A. Kolarčik [-] )

ŽK: 55. P. Cojg , 88. J. Stříbný , 90. R. Buchta - 7. L. Rycka , 52. R. Hahn .
Hráči zápasu: L. Hartmann , Š. Čirž , D. Buchta - P. Ullrich .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KOMÁREK Milan, KŘEMPEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hněvošice zatím na jaře nezískaly ani bod, přesto v tomto zápase věřím, že se semknou a právě s Kobeřicemi alespoň jeden doma uhájí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Hněvošice jsou podle mě prvním jistým sestupujícím a budou chtít dohrát se ctí, ale Kobeřicím se nyní nedaří a nedokáži se prosadit. tento zápas vidím na kříž.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů