0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si veze tříbodový lup z Litultovic


Branky


8. M. Šuhajík (p.) , 18. L. Lyčka , 87. M. Šuhajík
21

Březová se ujala do poločasu dvoubrankového vedení, které ještě v závěru zápasu pojistila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice v nedělním podvečeru přivítaly na svém hřišti mančaft z Březové, který odehrál prakticky skoro celý zápas pouze v jedenácti lidech. . Domácí družina se ukázala jako výborný hostitel, protože si hosté odvezli domů plný ranec bodů. V úvodní čtvrthodině se Březové povedly dva gólové záseky. V 8. minutě byl sražen v domácím vápně Tomáš Křenek. Míč si na značku pokutového kopu postavil zkušený exekutor Martin Šuhajík a s ledovým klidem pokerového hráče zavěsil – 0:1. Po čtvrthodině hry dostal pas za obranu Lumír Lyčka a v pohodě pokořil domácího brankáře – 0:2. Poločas se pak dohrál převážně ve středu hřiště, kdy se obě družiny dostávaly spíše k pološancím, které díky nepřesné finální fázi nebyly dotaženy do zdárného konce. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením Březové. 

 

Druhá část začala tak, jak skončila část první. Postupem času, ale domácí družina začínala převzala aktivitu a začala se dostávat i do šancí. V dobré pozici před šestnáctkou natáhl ke střele Tengler, ale výborně chytající gólman hostí Hromada si s jeho jedovkou mířící přesně k levé tyči poradil a vyrazil míč na roh. Do další, jedné z největších šancí se dostal Doležel, který po skvělé přihrávce zatáhl míč do šestnáctky a tvrdou střelou trefil připraveného brankáře Hromadu. Další střely domácí družiny zblokovala dobře zformovaná obrana hostí. Březová pečetila tři body v samém závěru, když se dostal do brejku Martin Šuhajík a s přehledem nedal brankáři šanci – 0:3. Březová se závěrčným hvizdem rozhodčího mohla radovat se zisku tří bodů.  



Ohlasy k zápasu



TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Přijeli jsme pouze ve dvanácti lidech, a výhru jsme ubojovali a ubránili. Celkově jsme měli o něco více tutovek. Proto jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - Š. Šťavík [-] (77. S. Konečný [-] ) , J. Čermín [-] , J. Raschka [-] (16. L. Hlub [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (75. A. Balek [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Lyčka [-] , M. Šustek [-] , M. Pretsch [-] , M. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] , M. Krzisch [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] (67. R. Krejčí [-] )

ŽK: 7. O. Minarčík , 7. J. Raschka , 48. M. Drápal , 50. M. Šeuer , 53. O. Haas , 63. P. Fiala , 67. L. Hlub - 41. J. Lichovník , 73. T. Křenek , 78. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: M. Šuhajík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HUDEČEK Lukáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Březová v posledních zápasech výsledkově tápe a proto věřím, že Litultovice zužitkují výhodu domácího prostředí a 3 body tak zůstanou na jejich půdě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Zápas dvou vyrovnaných celků, který skončí remízou.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích