0:1
(0:0)
75. V. Graca
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr rozhodl Graca


Branky


75. V. Graca
21

Rozhodující trefa padla čtvrthodinu před koncem zápasu do sítě Opavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z čela tabulky mezi Slavii Opava a Stěbořicemi nabídl v sobotním vedru fotbal nahoru dolů, kdy v prvním dějství díky nakopávaným míčům byla o něco aktivnější Opava, ale její největší šanci zavraždil Postřimovský, který šel sám na hostujícího brankáře Loserta, ale nesmyslně nahrál Kretkovi, jehož pokus Losert zneškodnil a ze šance nic nebylo. Stěbořice se v prvním dějství snažily o kombinaci, ale ta jim značně vázla a vyráběly hodně nepřesnosti. Do jejich dvou pološancí se dostal pouze Graca, který se v jednom případě nedostal k zakončení a jednou pálil mimo brankovou konstrukci. První poločas tak branku fanouškům nenabídl.

 

Ve druhé půli poslali hosté na plac Kubaláka a získali převahu, kterou gólově vyjádřili čtvrthodiny před koncem zápasu, když nešťastník Postřimovský namazal Gracovi, který v pohodě překonal opavského gólmana Lorenze – 0:1. V závěru už Opava otevřela hru a Stěbořice rychlými brejky hrozily. Graca tentokrát na Lorenze nevyzrál. Střelu Kubaláka, která už mířila do branky vykopl domácí zadák z brankové čáry. Dvakrát mohl skórovat Lukáš Burda, ale jeho nájezdy opět vylapal Lorenz. I Opava měla příležitost srovnat krok, ale dvě jedovaté střely Mužíka naopak chytá Losert. Stěbořice svůj hubený náskok už uhlídaly a připsaly si další tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Martin Greipel (vedoucí): V takovém vedru obdivuji hráče obou mužstev. Hrálo se nahoru dolů, a bylo to remízové utkání o jedné chybě, kterou jsme udělali bohužel my.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V prvním dějství nám vázla kombinace, a Slavia hrála vzduchem a nás přitlačila. Po přestávce jsme začali lépe kombinovat a po jejich chybě jsme dali jedinou branku zápasu. Sice jsme mohli přidat další branky, ale naše brejky jsme nevyužili.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Vrána [-] (78. A. Kreisel [-] ) , F. Mužík [-] , J. Kretek [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] (11. J. Hoblík [-] ) , K. Postřimovský [-] (81. I. Kratochvíl [-] ) , R. Škrobánek [-] , D. Maisel [-] , J. Tůma [-] , T. Matějek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (46. A. Kubalák [-] ) , V. Graca [-] , M. Otipka [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (59. F. Otipka [-] ) , M. Fiedler [-] (82. L. Burda [-] ) , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] (90. D. Burda [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 85. P. Kavan - 87. L. Burda .
Hráči zápasu: B. Lorenz - P. Vavrečka , J. Losert .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - PRASEK Beno, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Stěbořice mají na jaře lepší formu než Minerva a věřím, že ji potvrdí i v souboji o druhé místo.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Stěbořice si přijedou na Minervu pro body.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza