2:1
(2:0)
64. P. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Jakartovice


Branky


21

Jakartovice vedly po pauze o dvě branky. Hlavnice ve druhé části už jen snížila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby zápase přivítalo mužstvo z Jakartovic ekipu z nedaleké Hlavnice. Domácí jedenáctka zcela ovládla dění na hřišti v první polovině zápasu. Lépe kombinovala, měla více míč na svých kopačkách, a z její převahy vyústily dva góly. Ve 25. minutě skvěle přiťukl hlavou Sváček Urbanovi, který se obtočil kolem svého strážce a zamířil k tyči hlavnické branky a gólman Kirschner byl zcela bez šance – 1:0. Za devět minut vyslal Sváček Tkadlečka na zteč, ten vnikl jako buldok do vápna a uklízel míč k tyči hostující kasy – 2:0. Další domácí šance měli Urban a Palkovič, ale vylámali si zuby na hlavnickém strážci svatyně. Jakartovice tak pohodlně vedly po půli o dvě branky. 

 

Ve druhé půli převzala dirigentskou taktovku Hlavnice, zatímco Jakartovice už ve třetím zápase po sobě hrály ve druhém poločase velmi špatně. Přestaly kombinovat, hrály vzduchem. Hlavnice se hned v počátku druhé půle dostala k hlavičkám Davida Lišky a Kavana, ale ty mířily nad bránu. Hlavnici se pak podařilo v 64. minutě zkorigovat stav, když centr Wolfa s přispěním teče domácího zadáka, skončil za zády bezmocného Janecha – 2:1. V poslední dvacetiminutovce spálili dvě obrovská šance bratři Liškové, kteří si vylámali zuby na jakartovickém brankáři Janechovi, který při jejich střelách předvedl výborné zákroky. Jakartovice se dostaly za druhou půli pouze k šanci Urbana. V závěru si už domácí družina tři body udržela. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Nevím co se s mým mužstvem děje, ale poslední tři zápasy nám nejdou druhé poločasy. Přitom v prvním jsme byli jasně lepší, využili jsme dvě šance. Ve druhém jsme upustili od naší hry a Hlavnice snížila, a kdyby vyrovnala, byla by remíza asi spravedlivá. Na to se historie neptá, a tři body jsou naše, a za to klukům děkuji.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Derby mělo náboj až do poslední minuty, jen škoda, že to neskončilo spravedlivou remízou. Kluci podali super výkon, za což jim děkuji.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - B. Malček [-] , P. Heinzke [-] , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , M. Sváček [-] , R. Holub [-] (77. O. Duda [-] ) , J. Morisch [-] , L. Martinka [-] , R. Urban [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Martinček [-] , P. Jaksch [-] (59. P. Wolf [-] ) , P. Elbl [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] , D. Hendrych [-] , J. Kaván [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 62. L. Martinka , 71. K. Palkovič , 90. B. Malček - 40. T. Kukol .
Hráči zápasu: M. Sváček , B. Malček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - BUKOVSKÝ Josef, MACÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po dohravce s Jakartovice, měním tip na hosty. Jakartovicky fotbal je. Jedna velká komedie v čele tři hráčů. Věřím klukum z Hlavnice kteří těm nafoukancum dají bura. :)

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice v zápase s námi ukázaly, že zejména směrem dozadu jsou zranitelné. Nicméně jejich kvalitní ofenzíva v čele s Urbanem rozhodne o výhře domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

I když v Hlavnicích mám plno zpřízněných duší a přeji, aby se zachránili a přístí rok se potkali znovu, ale myslím si, že jakartovického Urbana neubrání.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích