0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vykradla Kobeřice a její naděje stále žije


Branky


18. F. Graf , 62. T. Halška
14

Do poločasu dali hosté jednu branku, po něm přidali ještě jednu a vezou si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Kobeřicemi a Štítinou se hrál na krásném kobeřickém sportovním areálu s výbornou kvalitou terénu.Od prvních minut měla Štítina více ze hry, ze která prýštila větší touha po vítězství. Dařila se jí poměrně mezihra, byla často v koncovce, ale ta byla žalostná. V první půli se akorát ujala akce ze 17. minuty, když ve středu hřiště vybojoval úspěšný souboj Stoklasa, vybídl kolmicí do brejku Figeckého a ten nezištnou přihrávkou ke skórování Grafa - 0:1! Taktovku hry nadále držle Štítina. Nechyběly střely ze střední vzdálenosti, přibývaly rohové kopy. Kobeřičtí zahrozili především ve 27 minutě, to střelu směřující pod víko parádně zneškodnila štítinská brankářská jednička. Dále stojí za zmínku hostujíví ťukec až před domácího brankáře Stříbného, když z "pětky" zakončoval zbytečně razantně Stoklasa a málem sestřelil z komínu hnízdicího čápa.

 

Hned po pauze zklamal ve stopro šanci Kunczik a Grafovu střelu z "první" po centru odráželi domáci zadáci z brankové čáry. Krásnou pumelici Dominika Watzlavika z 30 metrů vytáhl Stříbný na roh. Druhého gólu se dočkali hosté po hodině hry. Domácí při jejich dalším náporu otáleli s odkopem, až si míč našel stopera Halšku a ten má momentálně střeleckou pohodu. Svým mladším kolegům předvedl jak je jednoduché zakončit s rozvahou - 0:2. Poučení z toho si nevzali ani Vitásek, jenž přeloboval jak Stříbného tak bránu ani pronikající Rohovský, který v brejku nenavýšil skóre. Štítinské zadáky trápil především  technik Gargoš. Naštěstí všechny jeho akce skončily bez patřičného zakončení.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Dušan Lasák (vedoucí týmu): Takhle špatně jsme snad dlouho nehráli. Byl to výbuch na všech postech. Za zápas jsme neměli ani jednu šanci, co by stála za zmínku.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Tak si po zásluze vezeme všechny body s návdavkem čistého konta pro Vitáska a obranu.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Bečica [-] (77. P. Ullrich [-] ) - O. Bedrich [-] (60. M. Kubeša [-] ) - P. Kubný [-] (70. D. Lasák [-] ) , R. Hahn [-] , R. Gargoš [-] , J. Otlík [-] , Z. Kryštof [-] (60. L. Rycka [-] ) , L. Janík [-] , M. Vidlák [-] , T. Mrovec [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Figeczki [-] (57. P. Škroch [-] ) , F. Graf [-] (57. Š. Rohovský [-] ) , M. Vitásek [-] (77. D. Trebichalský [-] ) , P. Stoklasa [-] , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , P. Kunczik [-] (90. P. Kubánek [-] ) , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-] (72. R. Popek [-] )

ŽK: 74. R. Gargoš , 89. J. Otlík - 84. A. Skrbel , 85. V. Tomáško .
Hráči zápasu: T. Halška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BOČEK Matyáš, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

záleží kolik dorazí lidí z A týmu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Tohle je souboj týmů u kterých nejde předpovídat výsledek. (smích) Kobeřice mají výsledkové výkyvy, kdy porazí favorizovanější tým a poté prohraji s předposledním. Štítina se v posledních zápasech ještě pere o záchranu a potřebují bodovat. Tipnu, že v tomto zápase rozhodne hlad po bodech, Štítina vyhraje a zářit budou bratři Vitáskové..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Taky vidim docela vyrovnane utkani.Stitina potrebuje body jako sul,ale domaci je nebudou chtit dat zadarmo.Tipuji remizu

Tip: výhra hostů