R. Blaga 3.
T. Rezner 46.
T. Rezner 83. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otice vydřely důležité tři body


Branky


14

Dvakrát dokázaly Hněvošice srovnat krok, na třetí branku Otic už nenašly recept.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nevalné úrovně nabídlo střetnutí celků ze spodku tabulky mezi Oticemi a posledními Hněvošicemi. Vedení se brzy ujaly Otice, když Kostera vybojoval míč a předložil ho Blagovi, který se obtočil jako baletka a uklidil balon k tyči – 1:0. Po této brance se hra přesunula do středu hřiště a hrála se spíš kopaná než fotbal. Hněvošicím se podařilo srovnat krok sedm minut před pauzou, když z ojedinělé akce David Buchta přesně namazal Šafarčíkovi, který sám před domácím gólmanem nezaváhal – 1:1. Na přestávku tak šly obě družiny za remízového stavu. 

 

Úvod druhého poločasu patřil opět Oticím, když se k přímému kopu postavil zkušený Rezner, a hněvošický gólman Hartmann plachtil vzduchem marně – 2:1. Ve 49. minutě mohly Otice utéct o dvě branky, ale Kostera s Blagou si gólovou akci nezopakovali, když brankář Hartmann Blagův pokus vyškrábl. Po hodině hry, ale opět na ukazateli skóre svítilo vyrovnané skóre, když dlouhý aut Radka Buchty dotlačil do brány Šafarčík – 2:2. Hněvošice toto povzbudilo, ale dostaly se jen ke střelám z dálky Od Radka Buchty, Cojga a Ševiora. Poslední slovo patřilo ale opět domácím, když sedm minut před koncem unesl tíhu okamžiku Rezner, který proměnil pokutový kop, a rozhodl zápas pro Otice – 3:2. V závěru Hněvošice otevřely hru, ale skóre už zůstalo neměnné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Vyhráli jsme, ale zápas s fotbalem měl málo společného. Byla to spíše nakopávaná, ale naštěstí jsme ty tři cenné body ukopali.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Škoda, mohli jsme tady bodovat. Nezvládli jsme ale úvody obou poločasů, a pak jsme ke konci dostali branku z penalty.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] , F. Paláček [-] , O. Kurka [-] (67. H. Luzar [-] ) , R. Blaga [-] , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] (46. L. Leifert [-] ) , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] , L. Čapec [-] , M. Váleček [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (83. Š. Kurzica [-] ) , F. Šumník [-] (78. B. Cojg [-] ) , D. Buchta [-] , P. Šafarčík [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , A. Vavřinčík [-] (83. Š. Čirž [-] )

ŽK: 39. K. Weiss , 73. T. Kříž , 74. L. Grygar - 39. D. Buchta .
Hráči zápasu: T. Rezner - P. Šafarčík , R. Buchta , D. Buchta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - ŠUSTEK Stanislav, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů ze spodních pater tabulky nejspíš vyzní pro domácí tým, který potřebuje každý bod, aby se vzdálil sestupovým příčkám a získal trochu klidu. Proto taky věřím, že nechají na hřišti všechno a uhrajou 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Utkaji se dve muzstva se spodniho patra tabulky.Oba nemaji zrovna lichotivou bilanci z poslednich zapasu,ale presto si myslim,ze Otice si doma vyhru pohlidaji.

Tip: výhra domácích