Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Litultovice


Branky


1. M. Borč , 4. J. Tengler , 58. O. Haas , 60. J. Tengler , 64. O. Haas - 63. R. Morcha , 73. R. Ondřej
14

Životice snížily až za stavu 4:0. Litultovice ale reagovaly hned vzápětí. Konečnou podobu výsledku daly zápasu Životice čtvrthodiny před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas přineslo utkání mezi Litultovicemi a Dolními Životicemi. Litultovice byly po celý zápas lepším týmem a měly do zápasu vskutku raketový start. Hned po pár sekundách se ujala vedení, když zaváhání hostující defenzivy využil nejstarší domácí hráč Borč – 1:0. Před prvním gólem ale ještě stačil zahodit tutovku dolnoživotický Továrek. Ve 3. minutě mohl srovnat krok Hanák, ale balón po závaru nedotlačil do branky. Ve 4. minutě se domácí tak Tengler protáhl kolem hostujícího obránce a v pohodě skóroval a opět platilo pravidlo nedáš dostaneš – 2:0. Do konce poločasu si vypracovaly šance obě družiny, ale bez efektu.

 

Životice mohly korigovat na počátku druhého poločasu, ale Hanák pokutový kop promarnil. Tengler zahodil samostatný nájezd. A byly to opět Litultovice, kdo skóroval, když se hlavou prosadil Haas – 3:0. Po hodině hry navíc po centru z levé strany zakončil svým druhým gólem v zápase Tengler – 4:0. Životicím se podařilo korigovat v 63. minutě, když se po centru vyšrouboval nejvýše do vzduchu Morcha a a přes dva hráče poslal svou hlavičku do kasy – 4:1. Litultovice ale odpověděly hned vzápětí, když střelu z hranice vápna poslal do kysně Haas – 5:1. Poslední slovo měly čtvrthodiny Životice, když se dalekonosná střela Ondřeje zatřepetala až v síti – 5:2. V závěru zápasu se již na skóre nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeře jsme přehráli po všech stránkách, dali krásné branky a bavili se fotbalem. Myslím, že se jasně ukázalo, že zrušit IV. třídy byl nesmysl, který nenávratně poškodil úroveň fotbalu v regionu.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Z naší strany to byl festival promarněných šancí, co k tomu více říct. Dokonce jsme nedali i penaltu. Musím ale uznat, že domácí byli fotbalovějším a lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
S. Steiner [-] - M. Procházka [-] (64. J. Čermín [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , M. Drápal [-] (76. A. Balek [-] ) , M. Borč [-] (32. J. Raschka [-] ) , Š. Šťavík [-] , O. Minarčík [-] (62. L. Hlub [-] ) , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Tengler [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - R. Ondřej [-] , J. Rolný [-] (50. V. Palyza [-] ) , J. Tengler [-] , J. Továrek [-] (65. F. Elbl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] (61. R. Morcha [-] ) , M. Elbl [-] , O. Jasník [-] (66. L. Štrbík [-] ) , L. Vícha [-] , M. Pumr [-]

Hráči zápasu: J. Tengler , O. Haas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - BITOMSKÝ Ondřej, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Životice budou vyhecovaní z minulé výhry ale totéž Litultovice, které dokázaly vstřelit 6 branek v deseti lidech. Pokud se domácí sejdou, vyhrají.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Dolní Životice uspějí proti Litultovicím, kterým letos moc nefunguje docházkový systém. Hosté nepodcení domácí tým a uspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích