Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice udělily Štítině lekci z produktivity


16

Jakartovice dokázaly tenisově porazit Štítinu, díky užásné produktivitě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vyučily v sobotním zápase Štítinu z produktivity. I když byli hosté více na míči, tak góly paradoxně po chybách hostující defenzivy dávaly Jakartovice. Po deseti minutách byl naprosto zbytečně sražen ve vápně Urban, a Palkovič tíhu okamžiku zvládl a rozjásal domácí fandy – 1:0. Ve 23. minutě dostal míč za obranu Urban, a tyhle situace on umí na jedničku – 2:0. Hned vzápětí po rozehrávce připravil Palkovič gólovou pozici pro Tkadlečka, a ten nezaváhal a Vitásek potřetí lovil míč z branky – 3:0. Po půlhodině hry vyraženou střelu Urbana zametl do štítinské kasy neomylně Palkovič – 4:0. Hosté se dostali ke slovu až ve 34. minutě, když Stoklasa nedal brankáři Janechovi žádnou šanci – 4:1. Čtyřbrankové vedení vrátil domácím ještě před pauzou Malček, který hlavičkoval nechytatelně do hostující kysně – 5:1.

 

Štítina ale nadále bojovala a ve druhé části zdramatizovala zápas. V 52. minutě krásnou kombinační akci přetavil v branku Rohovský – 5:2. V 64. minutě snižoval Rohovský na 5:3 a pomalu se začalo schylovat k dramatu. Více ale už hostům Jakartovice nedovolily a navíc osm minut před koncem se ve vápně uvolnil Hlaváč a bylo vymalováno – 6:3. Jakartovice tak dokráčely k povinným třem bodům a Štítina začíná více padat do sestupového bahna.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Štítina se od podzimu hodně zvedla, a my jsme se k výhře protrápili. Hosté byli více na míči, a my jsme bez něj běhali jak splašení zajíci. Paradoxně jsme ale góly dávali my, a proto jsme vyhráli.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Všechna předsevzetí, se kterými jsme nastupovali k přetěžkému zápasu na horkou půdu do Jakartovic vzala za své do půl hodiny! Soupeř byl dneska extrémně produktivní, z prvních šesti střel jich pět skončilo za bezmocným Vitáskem! Taky tomu asi napomohla naše naivní obrana. Už v desáté minutě jsme zbytečně faulovali v rohu pokutového území, bez aktuálního přímého ohrožení naší brány. Palkovič z penalty rozjel naši smrtelnou půl hodinu. Za dalších deset minut vynikl v brejku z hrany ofsidového postavení Urban - 2:0, a když se taky vzápětí trefil Tkadleček na 3:0, měli střelecky splněno všichni hráči, kteří u nás v minulosti hrávali. (Čiň čertu dobře - peklem se ti odmění :)...)Do půle ještě udeřili Malček a znovu Palkovič. Tým zaslouží pochvalu,vže v druhém poločase nesložil hlavu, ale příkladně odmakal druhou polovinu zápasu. Odměnou mu byli tři góly po pěkných akcích, dvakrát Rohovský a jednou Stoklasa ještě v první půli, měnili skóre na 5:3. Víc sil naše mužstvo ke zvratu nemělo, a tak vše "jistil" deset minut před koncem neobsazený Hlaváč.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - P. Heinzke [-] - K. Palkovič [-] , J. Hlaváč [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , B. Malček [-] , R. Holub [-] (55. M. Sváček [-] ) , L. Martinka [-] (74. R. Schreiber [-] ) , D. Petroš [-] , R. Urban [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] (72. V. Watzlavik [-] ) , V. Tomáško [-] , P. Škroch [-] (72. M. Figeczki [-] ) , P. Kunczik [-] , D. Watzlavik [-] , D. Trebichalský [-] (38. Š. Rohovský [-] ) , T. Halška [-] (78. D. Heider [-] ) , A. Skrbel [-] , L. Postulka [-] (38. P. Kubánek [-] )

ŽK: 77. R. Schreiber - 71. P. Škroch .
Hráči zápasu: K. Palkovič - Š. Rohovský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - HENNIG Antonín, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra domácích

Domácí si to doma proti Štítině jasně pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Jakartovice ve Štítině uspějí - jelikož mají zkušenější tým

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích