Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice si odváží důležité tři body z Hněvošic


Branky


16

Hněvošice dokázaly snížit až za stavu 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnici vyšel vždy vstup do obou poločasů. Už v 6. minutě se ujala vedení, když rohový kop umístil hlavou do domácí sítě Paterňák – 0:1. O tři minuty později vyslal milimetrově za obranu Pastreňák Davida Lišku a ten mazácky zakončil – 0:2. I v dalším průběhu poločasu byla Hlavnice lepší, ale jejím střelcům notně zvlhl střelecký prach. Dvaid Liška dvakrát neproměnil nájezd, jednou ho vychytal z trestného kopu famózním zákrokem brankář Hartmann. Neúspěšným byl i Ochrana. Hněvošice zahrozily až v závěru poločasu, ale přímý kop Ševiora jen těsně lízal levou tyčku.

 

I úvod druhé části vyšel Hlavnici gólově, když v 51. minutě po spolupráci dvojice Pasterňák a David Liška, druhý jmenovaný zvyšoval na 0:3. Hlavnice pak mohla své vedení ještě navýšit, ale jako celou jarní sezónu, opět měla problémy s koncovkou. Opět hlavním paličem šancí byl David Liška, k němu se přidal jednou šancí i jeho bratr Tomáš Hněvosícím se kosmeticky podařilo upravit výsledek čtvrthodiny před koncem zápasu, když si na trestný kop Pawla Cojga naběhl Harazim a hlavou zavěsil – 1:3. V závěru už branka nepadla, a Hněvošicím začíná pomalu zvonit hrana. Hlavnice naopak získala tři důležité body v boji o setrvání v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Nevyšli nám začátky obou poločasů. Bohužel my nemáme finálku a chybí nám útočník. Snížili jsme za stavu 0:3.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Start nám vyšel skvěle, ale opět jsme se potýkali s koncovkou. Zapláťpánbuh za tři góly nakonec. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] (71. M. Schlehofer [-] ) , D. Vitásek [-] , D. Buchta [-] , M. Konig [-] (76. B. Cojg [-] ) , P. Cojg [-] , J. Harazim [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] , T. Liška [-] (76. A. Macák [-] ) , D. Haas [-] , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] (64. P. Jaksch [-] ) , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] , D. Liška [-] (58. L. Lodňánek [-] ) , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] (89. J. Lukáš [-] )

ŽK: 13. P. Elbl , 51. D. Ochrana .
Hráči zápasu: P. Elbl .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HRUBÝ Heinz, VÁCHA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Válek
Tip experta: výhra hostů

Domácí se hodně trápí tipuju 2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hněvošice zklamané neúspěchem z posledního zápasu budou an dně a Hlavnice se začínají chytat

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů